Storseier hjemme mot Urædd

Altin Ujkani (bildet) og Start 2 viste ingen frykt i møtet med Urædd. De ga seg ikke før de hadde satt syv baller i nettet.

Annonse:

Etter en tøff start på sesongen har Start 2 plukket godt med poeng i det siste. De stod med fire poeng på de to siste kampene før møtet med Urædd mandag kveld, og publikum fikk tidlig en pekepinn på hvor poengene kom til å ende denne kvelden.

- Vi går ut i hundre, og går opp i ledelsen etter kun tre minutter etter ett innlegg fra Kasper Skaanes som en Urædd-forsvarer er uheldig og setter i eget mål. Etter den tidlige scoringen, går vi inn i en periode hvor det blir mange dødballer og lavt tempo i kampen. I denne perioden er vi slurvete og våre omstillinger er direkte svake. Vi går til pause med en 1-0-ledelse, og Urædd er med i kampen selv om vi er det førende laget, sier Start 2-trener Alexander Øren.

I andre omgang hever Start-guttene seg. Tempoet og presisjonen er bedre, og Urædd sliter med å henge med. I løpet av det første kvarteret av andre omgang har både Gudmundur Andri Tryggvason, Kasper Skaanes og Mathias Bringaker notert seg for mål, i tillegg til at Urædd fikk sneket inn et trøstemål.

Start 2 fortsetter å dominere kampen, spesielt etter at Urædd også fikk en spiller utvist med en halv time igjen av kampen.

Det fører til tre nye mål, ved Altin Ujkani, Bringaker igjen og med sin Tobias Christensen. Dermed endte kampen med hele 7-1 til Start 2.

- Tre viktige poeng for oss, og 2. omgangen vår er meget god. Nå har vi hatt en meget god 1. omgang i forrige kamp mot Ørn Horten, og en god 2. omgang idag. Klarer vi å prestere slik over to omganger kan det dette bli veldig bra utover høsten, sier Øren.

Neste kamp for Start 2 er borte not Sola, tirsdag 28/8.

Start 2 - Urædd 7-1

  • Mål Start: Selvmål, Mathias Bringaker 2, Kasper Skaanes, Gudmundur Andri Tryggvason, Altin Ujkani, Tobias Christensen

  • Starts lag: Håkon Eikemo Opdal - Adnan Hadzic, Altin Ujkani (Arian Gundersen fra 85), Jørgen Myhre - Isaac Twum ( Johannes Eftevaag fra 78), Niklas Sandberg (Sander Hansen Sjøkvist fra 70), Kasper Holmboe Skaanes (Sabaun Mir fra 78), Mathias Myhre Madsen - Gudmundur Andri Tryggvason (Sander Emanuelsen fra 70), Mathias Idsøe Bringaker, Tobias Christensen.

Annonse fra Obos-ligaen: