- Stolt av spillergruppa

Erlend Segberg og Joackim Jørgensen ser tilbake på det som ble en helt spesiell kamp. Foto: Tobias Bjerkholt Svensson

Starts styre opprett torsdag en personalsak mot Kjetil Rekdal og han ble fritatt arbeidsplikt. Starts ledelse og IK Starts styre ga også en klar instruks om at det ikke var Rekdal, men Joey Hardarson og Andreas Jensen, som skulle lede laget i dagens kamp. Rekdal valgte ikke å følge den instruksen, og endte opp med å lede fra trenerbenken likevel.

Kampen endte 0-1 etter at Aalesund scoret like før slutt. Kaptein Erlend Segberg er likevel stolt var det spillerne presterte.

- Det var en spesiell oppladning til kampen, men jeg er stolt av hvordan spillergruppa har stått sammen i det her og hvordan vi responderte utpå banen. Vi klarte å holde fokus på det vi skulle, sier Segberg.

- Selvfølgelig skulle vi gjerne stått med et annet resultat, men nå får vi legge denne kampen og de siste dagene bak oss.

- Det var en fantastisk ramme, og jeg vil takke alle som kom. Det er sikkert ikke noe gøy for de heller at slike ting skjer i klubben vi er glade i. Jeg skulle bare håpe at vi kunne gitt dem et bedre resultat idag, sier Segberg.


 

Gikk glipp av debuten

Joackim Jørgensen måtte dessverre se kampen fra sidelinjen etter at han pådro seg en skade i kneet tidligere denne uka. Han synes også lagkameratene gjorde en solid innsats, med tanke på omstendighetene.

Se intervju med Jørgensen her:


 

Annonse fra Obos-ligaen: