- Stolt av arbeidsmoralen

Det endte 1-1 mot Skeid i Oslo i en innholdsrik kamp. Les hva trener Joey Hardarson og keeperkjempen vår Jonas Deumeland hadde å si etter kampen.

- De første tredve minuttene var ganske svake. Vi mangler litt sprut og intensitet i spillet vårt, men vi spiller oss opp. Siste femten minuttene før pause er relativt bra. Målet vi scorer er også fint, sier Hardarson om den første omgangen.

Start tok ledelsen etter 34 minutter da Skeids Ayoub Aleesami var uheldig å satte ballen i eget nett etter et knallhardt innlegg av Kevin Kabran. Start gikk dermed til pause med ledelsen. Etter 49 minutter fikk Starts Martin Ramsland rødt kort, noe som selvsagt forandret kampbilde.


- Tålig fornøyd

- Planen i andre omgang var å fortsette i samme sporet, men så blir selvsagt ting snudd på hodet når vi får det røde kortet. Vi er tålig fornøyd med ett poeng sånn andre omgang blir. Jeg er stolt av moralen guttene viser, og hvordan de jobber seg gjennom den andre omgangen. Vi får faktisk også en del sjanser til å score mål selv der, sier Hardarson.

Jonas Deumeland vartet opp med flere gode redninger utover i andre omgang. Han sier guttene vender hjem mot Kristiansand med blandede følelser.


- Kortet forandret mye

- Vi forventet en tøff kamp, og de første 30 minuttene klarte vi ikke helt å komme inn i kampen. Så kom vi mer og mer inn i det i perioden før pause. Vi kontrollerte mer av kampen og heldigvis fikk vi et mål. Så kom andre omgang, og det røde kortet forandret selvsagt mye.

- Planen var egentlig å fortsette som vi hadde gjort siste kvarteret før pause. Jeg synes vi viste at vi kan forandre et kampbilde og komme oss inn i kamper som ikke går helt vår vei fra starten av. Det var godt å se, sier Deumeland, før han oppsummerer:

- Hvis du ser kampen under ett, må vi være fornøyde når vi har en mann mindre i 40 minutter. Samtidig skal vi ideelt sett vinne hver uke, og sånn sett er vi ikke fornøyde.


- Prøver å være der når laget trenger meg

Vår tyske keeper har vært i storform i det siste, og utover andre omgang sto han nok en gang frem med flere eksemplariske redninger.

- Det var noen gode redninger. Jeg prøver å være der når laget trenger meg. Det var noen store sjanser imot, men det er da det er min jobb å stå der og det er det man trener for hele uka. Når du redder slike sjanser føles det selvsagt veldig bra.

Trener Joey er også meget fornøyd med lagets sisteskanse.

- En fantastisk jobb av Jonas. Han viser nok en gang hvilke kvaliteter han har. Vi er veldig fornøyde med prestasjonene hans.

 

 


 

Annonse fra Eliteserien: