- Steg i riktig retning

Kjetil Rekdal så bedring i spillet i kampen mot Jerv.

Start vant i dag 1-0 mot Jerv i vår andre kamp under årets opphold i Marbella. Kjetil Rekdal roterte veldig på laget fra sist kamp, og han fikk se flere spillere levere gode prestasjoner.

- Det var et skritt i riktig retning. Vi roter fortsatt bort ballen innimellom, og vi har mye å gå på. Men vi forsvarer oss bra, Jerv har vel nesten ikke en eneste ordentlig målsjanse, sier Rekdal, som var spesielt fornøyd med én ting han fikk se fra det veldig unge mannskapet som spilte mot Jerv.

- Vi opptrer mer robuste og står bra opp i duellspillet. Det er bra, spesielt ettersom vi starter med et veldig ungt lag, og avslutter kampen med et enda yngre lag, sier han.

Gjennomsnittsalderen i store deler av andre omgang var på cirka 20,5 år.

Annonse:

Nye roller

Han fikk se Isaac Twum imponere som høyre midtstopper, mens Adnan Hadzic gjorde en god figur som vingback. Floki Finnbogason takket for tilliten ved å score vinnermålet i sin første start for året.

 - Det eneste en spiller kan gjøre er å prestere best mulig. Twum gjorde en god jobb som stopper, derfor jeg tester jeg ham der. Det er bra for Floki å få testet seg litt, og han fikk nå en positiv opplevelse, sier Rekdal.

isaac twum bb jerv
Isaac Twum hadde en matchvinner-takling i andre omgang, og gjorde generelt en god figur mot Jerv. Foto: Rune Hægeland

Forventer forbedring

Treneren forventer en klar stigning i nivået inn mot seriestarten 30.mars.

- Vi har nok spilt en del færre treningskamper enn mange andre, så vi ligger litt etter. Vi har prioritert tøff trening lenger. Jeg vil bli veldig overrasket hvis ikke vi får en klar stigning i prestasjonene nå inn mot seriestart, sier Rekdal, som får se laget sitt i aksjon allerede fredag, mot finske Inter Turku.

- Vi får se hvilke lag vi stiller da. Det kommer litt an på hvordan spillerne responderer på trening de neste dagene.

Se høydepunktene fra kampen mot Jerv her (fra Amedia)


Annonse fra Obos-ligaen: