Vant komfortabelt mot Vindbjart

Spillemessig var det et steg tilbake fra kampen mot Vigør, men G19-laget tok likevel en komfortabel seier mot Vindbjart tirsdag kveld (arkivfoto).

Annonse:

Etter en meget solid kamp mot Vigør sist uke var det Vindbjart som stod for tur for G19-laget denne uken. Det ble en ny tremålsseier, men trenerteamet var ikke helt fornøyd med prestasjonen likevel.

- Det ble en rotete og ujevn kamp av oss. Bevegelser og pasninger ble urytmisk fordi vi lot oss stresse av Vindbjarts høye press. Høyt press er ikke farlig, å spille ut bakfra er ikke farlig, å gjøre feil er ikke farlig. Å tro noe er farlig er farlig. De første 30 minuttene bærer preg av dette, forteller Erik Mykland.

Etter en halv time scorer Levi Eftevaag et flott mål, et av flere fra den kanten de siste ukene. Sander Svela la på til 2-0 rett før pause, før innbytter Fredrik Strømland Lien scorer to mål i andre omgang. Vindbjart får inn en redusering på straffespark, og dermed ender det med 1-4. Det var forøvrig det første baklengsmålet G19-laget har sluppet inn i høst.

- Et steg tilbake spillemessig etter Vigør-kampen gjør at vi kjører hjem med blandede følelser. Å gjøre enkle ting intelligent er en kunst. Å gjøre hverandre gode er fotball. Å slå tunnel uten å ha en misjon er ikke lagsport, det er løkkefotball og et ønske om applaus fra mindre kyndige publikummere. Gode enkeltmannsprestasjoner, i tillegg til bra innsats gjør at vi vinner komfortabelt. Vi har heldigvis mye å gå på og å trene på, oppsummerer en usedvanlig lyrisk Mykland.

Se målene fra kampen her.


Kampfakta:

Vindbjart - Start 1-4 (0-2)

G19 1.divisjon avd. 2

Mål Start: Levi Eftevaag, Sander Svela, Fredrik Strømland Lien 2

Starts lag:

13 Sondre Olaus Nøttingnes Solås

6 Jakob Aasgaard Årikstad

8 August Pierre Vik Huchon (kaptein)

14 Lyder Daland

17 August Fredriksen

4 Dirirsa Gamachis

5 Daniel Folserås Berglund

10 Jakob Ugland

7 Adam Eftevaag

9 Sander Alvestad Svela 

25 Levi Eftevaag 

Innbyttere:

2 Johannes Byklum Eskedahl

13 Andreas Haraldsen 

15 Fredrik Strømland Lien  

18 Oscar August Christiansen

22 Marius Framnes

Annonse fra Eliteserien: