Null poeng med tilbake fra Madla

Start 2 spilte mandag bortekamp i Norsk Tipping-ligaen mot Madla. Det endte dessverre med tap. Arkivfoto: Tobias Bjerkholt Svensson

Start 2 tok sin første trepoenger mot Donn forrige uke, men borte mot Madla ble det dessverre ingen poeng, til tross for en spillemessig ok kamp.

- Første halvtimen av kampen forsvarer vi oss godt mot et fysisk sterkt Madla-lag som er direkte i spillestilen sin, og som er sterke på dødballer. Kampen preges av enormt mange frispark, cornere og lange innkast som vi må forsvare. Vi får flere gunstige brudd som gir oss muligheten til å straffe dem på kontringer. Desverre mangler vi litt presisjon offensivt, noe som gjør at vi ikke tar ledelsen, oppsummerer Start 2-trener Gaute Schei.

Madla tar ledelsen etter 35 minutter på en corner, og selv om Start 2 presser på for utlikning etter målet så går lagene til pause på stillingen 1-0.

- I pausen legger vi om til 4-2-3-1, og blir enige om å stå høyere i presset. Vi får straffespark etter få minutter da Andri Tryggvason ble felt. Desverre bommer vi på straffen. Omgangen preges av at vi har mye ball, mens Madla ligger lavt og venter på kontringer, sier Schei.

Madla øker til 2-0 etter en snau time etter et langt innkast som Start 2 ikke får klarert. Få minutter senere punkterer hjemmelaget kampen når de setter inn 3-0 på straffespark.

Innbytter Jostein Rudi pynter på resultatet i sluttminuttene, etter et frispark. I sluttminuttene får også Mikael Ugland sitt andre gule kort, og han blir dermed utvist.

- Totalt sett en kamp der vi har flere gode perioder, men vi mangler litt presisjon og samhandling på siste tredjedel offensivt. Vi ser forbedring i flere faser av spillet, og håper en god treningsuke kan gi bedre uttelling mot Flint på lørdag, sier Schei.

Kampen mot Flint spilles på Sparebanken Sør Arena lørdag kl. 15.00.

 

Kampfakta:

Madla - Start 3-1 (1-0)

Mål Madla: Lars Marvik (39), Defrim Kocani (57), Ole Thomas Herrem (61)

Mål Start: Jostein Rudi (80)

Rødt kort: Mikael Ugland

Starts lag:

35 Sebastian Hornnes Heggland

40 Jesper Norman Daland (Jostein Rudi fra 80)

63 Arian Gundersen (Harald Jørgensen fra 67)

64 Jørgen Myhre

66 Sturla Kristoffer Tånevik Enersen

68 Johannes Eftevaag

44 Mikael Birk Giæver Ugland  

69 Dirirsa Gamachis (Sauban Mir fra 72)

41 Gudmundur Andri Tryggvason 

51 Sander Hansen Sjøkvist

55 Kristian Strømland Lien (Jakob Ugland fra 80)

 

Annonse fra Eliteserien: