Jublet for cupseier i Sandnes

Juniorlaget tok seg videre til 4. runde i NM etter en spennende kamp mot Sandnes Ulf.

Annonse:

På bildet: Trenerne Alf Erik Svela, Adolfo Rodriguez og Per Erik Andersen gleder seg over cupavansement.

I 3.runde av NM G19 Telenor Cup spilte vi torsdag kveld mot Sandnes Ulf i Sandnes. Start-juniorene har slått ut ut Søgne, Hisøy og Arendal i NM til nå, men i torsdag skulle det bli en tøff batalje.

- Kampen startet med et direkte Start-lag som klarer å true inn bak Sandnes Ulfs forsvarsfirer. Etter syv minutter klarer Mikael Ugland å rettvende seg i mellomrommet før han forserer fremover. Sandnes Ulf må ty til ulovlige midler og vi får frispark på 18 meter. Frisparket tar Mikael selv og på karakteristisk vis smeller han ballen over muren og i nettet, forteller trener Alf Erik Svela.

Resten av omgangen er jevnspilt men uten at det kommer flere mål. I pausen gjorde Start to bytter, da Arian Gundersen og August Vik erstattet Altin Ujkani og Sturla Enersen.

Ti minutter ut i andre omgang er det Sandnes Ulf sin tur til å score på frispark, og dermed stod det 1-1. Men det skulle ikke vare lenge før vi var tilbake i ledelsen, og igjen var det Ugland som var på farten.

Tomålsscorer Mikael Ugland
Tomålsscorer Mikael Ugland

- Resten av omgangen preges til en viss grad av press fra motstanderlaget, men vi har flere gode muligheter til å punktere kampen. Daniel Berglund kommer inn for Jakob Ugland og vi forsvarer oss etterhvert i 4-5-1, sier Svela.

Da dommeren etter 96 minutter endelig blåser av kampen kan Start-gutta slippe jubelen løs.

- Alle spillerne fortjener stor ros for den innsatsen og viljen som legges ned i dag. De løper helhjertet, fighter i alle dueller og det er på alle måter en flott lagseier! Tre fornøyde trenere puster ut og retter blikket mot 3.divisjonskamp mot Pors på lørdag, sier Alf Erik Svela.

 

Kampfakta: 

Sandnes Ulf - Start 1-2 (0-1)

NM G19 Telenor Cup - Sandnes stadion

Mål Start 2: Mikael Ugland 2

Start 2s lag:  Sondre Solås - Harald Jørgensen, Jostein Rudi, Jørgen Myhre, Johannes Eftevaag, Mikael Ugland, Altin Ujkani (Arian Gundersen fra 45), Sturla Enersen (August Vik fra 45), Dirirsa Gamachis, Jakob Ugland, Kristian Strømland Lien.

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: