G19: Start - LSK 1-1

Juniorlaget roterte godt på laget etter helges kamp i Norsk Tipping-ligaen, og leverte en god innsats mot Lillestrøm mandag ettermiddag. Arkivfoto

Med et tett kampprogram den siste tiden er det fint vi har en bred og god spillertropp i Start 2/G19-gruppen. Ettersom mange av spillerne var i aksjon for Start 2 i 3.divisjon på lørdag var det et ganske annet lag som fikk tillit fra start i dag.

Dette var siste kamp i gruppespillet i Nasjonal G19 CL, og selv om vi allerede var klare for kvartfinale var gutta bestemt på å levere en god prestasjon.

Det var likevel Lillestrøm som startet best og allerede etter 6 minutt tok de ledelsen 1-0.

- Gradvis jobber gutta seg inn i kampen og de siste 15 minutt ene av omgangen tar vi mer og mer over. I denne perioden klarer vi å variere mer i spillet vårt, gutta spiller av Lillestrøms høye press og vi kombinerer via midtbaneleddet, forteller trenerne Gaute Schei, Adolfo Rodriguez og Alf Erik Svela.

- Andre omgang er ganske lik førsteomgangen. Vi gjør totalt 6 bytter og etter 87 minutter klarer Preben Hille å skyte ballen i mål til 1-1, som også blir sluttresultatet. Lillestrøm vinner nok sjansestatistikken i dag, men vi er effektive og Sondre i mål gjør en god kamp. Hele laget skal ha honnør for den innsatsen som legges ned, og det er god lagmoral som gjør at vi tilslutt klarer å dra i land 1 poeng. Nå venter en ny treningsuke, og nye muligheter neste søndag i 3.divisjon når vi møter Brodd på Sparebanken Sør Arena, oppsummerer trenerteamet.

 

Kampfakta:

Start - LSK 1-1 (0-1)

G19 Nasjonal CL - Sparebanken Sør Arena

Mål Start: Preben Hille 

Start G19: Solås - Jørgensen, Haraldsen, Posti Lindland, Larsen - Berglund, Pettersen - Fredriksen, A. Eftevaag, Frigstad - Mikkelsen

 

Annonse fra Obos-ligaen: