G19-laget snudde til seier

Våre unggutter kom sterkt tilbake etter å ha havnet under 0-1 mot Kristiansund i tredje runde av Nasjonal G19 CL.

Etter seier mot Lillestrøm og tap mot Kongsvinger i Nasjonal G19 CL var det klart for første hjemmekamp for våre gutter. Kristiansund var motstander.

Start var det førende laget i første omgang, men uten å få uttelling. Også i andre omgang trykker vi på, men så skjer det som ofte skjer i fotball: Kristiansund kommer på en overgang og tar ledelsen.

Men Start-guttene lot seg ikke knekke av den kalddusjen.

- Hele laget viser meget god moral og fortsetter å produsere sjanser. Uttellingen kom endelig etter et cornertrekk hvor Dirri til slutt gjør en fin enkeltmannsprestasjon før han serverer ballen til dagens kaptein, Sturla Enersen. Han ekspederer ballen i mål, sier trener Alf Erik Svela. 

Noen få minutter før full tid kombinerer våre gutter seg fint frem på venstresiden og Kristian S. Lien header ballen i en fin bue over keeper, og den daler inn i nettet.

- Alt i alt en forestilling hvor vi viser fremgang med tanke på offensiv samhandling og defensiv struktur. Gledelig er det også at samtlige innbyttere kommer inn og er sterkt delaktige i snuoperasjonen, oppsummerer Svela.

Etter halvspilt gruppespill står Start med seks poeng, det samme som Kongsvinger og Lillestrøm. De to beste lagene i hver gruppe går videre til sluttspillet.

Neste kamp er allerede til fredag, borte mot Kristiansund. De to siste kampene i gruppespillet spilles på Sparebanken Sør Arena, 29.5 mot Kongsvinger og 10.6 mot Lillestrøm.

Annonse fra Obos-ligaen: