Start-Sandnes Ulf 5-1

Start leverte mye bra mot divisjonskollega Sandnes Ulf.

SE INTERVJU MED PEDERSEN OG ANTWI LENGER NED

Start åpnet kampen aggressivt og kom til kampens første muligheter etter tre minutter da både Salvesen, Antwi og Abu hadde hver sin mulighet. To-tre minutter senere kommer Espen Børufsen på løp på venstrekanten og gir til Salvesen. Dessverre går han og Antwi i veien for hverandre og ballen går til side for mål. Etter ti minutter forsøker også Abu seg, men også denne gang går ballen til side for mål.

Etter dette roer kampen seg ned, og det skjer ikke allverden før Kjell Rune Sellin kommer til Sandnes Ulfs første mulighet, men Opdal får avverget. I de påfølgende minuttene har bortelaget føringen i oppgjøret, men uten å sette Opdal skikkelig på prøve.

Start kommer litt høyere i banen mot slutten av omgangen, men omgangen forblir målløs..

Full fart i andre omgang

Etter 49 minutter får Rolf Daniel Vikstøl seg en smell i duell med Miljeteig på Sandnes Ulf og blir liggende mens Miljeteig får det gule kortet. Vikstøl kom seg derimot på beina igjen.

Etter 51 minutter får Start frispark i god innleggsposisjon. Børufsen slår frisparket inn på bakre stolpe. Der står Niels Vorthoren og stanger Start i ledelsen.

Og det tar ikke lang tid før Start dobler ledelsen. Etter 55 minutter kommer Børufsen på en kontring, som gir til Salvesen som øker til 2-0.

Etter 63 minutter får Sandnes Ulfs Kent Håvard Eriksen kommet til skudd som går via Simon Larsen og i mål, og det står 2-1.

Men det tar ikke lang tid før Start svarer. Etter 71 minutter kommer Abu seg rundt på kanten, slår inn og Dennis Antwi får pirket ballen i mål til 3-1.

Men Start gir seg ikke der. For like etter får Start straffe etter etter at innbytter Tobias Christensen blir felt innenfor 16-meteren, en straffe Ibrahim setter inn til 4-1.

Etter 81 minutter får Start frispark på rundt 20 meter som Daniel Aase setter i mål til 5-1.

Flere mål blir det ikke, og Start slår divisjonskollega Sandnes Ulf 5-1 tre uker før seriestart. Fem forskjellige målscorere, alle i 2. omgang.

Neste treningskamp for Start er mot Jerv kommende fredag, og spilles enten på Sparebanken Sør Arena eller i Sørlandshallen.

Fakta

Treningskamp, Sørlandshallen
Dommer: Tore Hansen, Feda.
Tilskuere: 511

Målscorerne: 1-0 Niels Vorthoren (52), 2-0 Lars-Jørgen Salvesen (56), 2-1 Eriksen (63), 3-1 Dennis Antwi (71), 4-1 Abubakar Ibrahim (75, straffe), 5-1 Daniel Aase (82)