- Start er viktige for oss

Dagen før det avgjøres om det blir Eliteserie eller OBOS-liga neste år signerte Sørmegleren en nye samarbeidsavtale for 4 år.

Annonse:

- Vi er langsiktige i vår satsning, og har hatt meget god effekt av Start – samarbeidet, uttaler Øyvind Aasen, administrerende direktør i Sørmegleren.

- Vi velger å være med uavhengig av divisjon, sier direktøren, men han legger ikke legger skjul på at han håper at Start er et eliteserielag fra onsdag kveld.

- Vi ønsker med dette å sende et signal om at Start er viktige for oss og for byen, avslutter Aasen.

 

Tillitserklæring

Kommersiell leder i Start, Arne Simonsen, synes det er veldig flott at Sørmegleren går inn på en langsiktig avtale nå.

- Vi er utrolig glade for at Sørmegleren forlenger med Start med hele fire år og i tillegg øker engasjementet med oss, sier Simonsen.

Meglerhuset vil bli synlige på treningsantrekket til Start de neste årene.

- Dette viser at Sørmegleren tenker langsiktig sammen med oss og ikke minst har klokketro på at klubben kommer til å lykkes i årene som kommer.

Sørmegleren blir "sølvpartner" de neste 4 årene.

-  At Sørmegleren gjør avtalen uten i vite om det blir Eliteserien eller Obosligaen er også en solid tillitserklæring, sier Simonsen.

- Vi har klare ambisjoner som klubb og vi vet at vi kommer til å lykkes. Sørmegleren velger å ha den samme troen og jeg håper næringslivet på Sørlandet følger deres eksempel. Vi er avhengig av å ha næringslivet på Sørlandet med oss på denne reisen.

Annonse fra Obos-ligaen: