Georg og Kasper til kvartfinale

Vi måtte vente helt til siste kamp før avgjørelsen falt, men til slutt kunne Georg og Kasper juble for avansement i eSerien.

Annonse:

Start står med tre strake seiere i OBOS-ligaen, og dermed kunne spillerne gå med hevet hode i 17.mai-toget. Det gjorde også våre FIFA-spillere Kasper Hornnes og Georg Sautoglu. De representer Start i eSerien og gikk nylig videre til kvartfinale. Etter at alle 12 kampene i gruppespillet var over, endte Start opp som tabelltoer med 22 poeng, kun 2 poeng bak puljevinner Mjøndalen.

- Det er sykt deilig, etter å ha ligget nesten sist på tabellen etter første runden er det utrolig godt å gå videre, sier Georg Sautoglu (Sautoglu93), som er kaptein for vårt lag.

Se sammendrag av kampene fra siste spilledag her.


 

Møter Brann

Ifølge Kasper Hornnes (FK_Hornnes) er det Georg som skal ta på seg mesteparten av æren for å ha gått videre. Georg imponerte stort med sitt tålmodige, ballbesittende spill, og han bidro stort til avansementet til kvartfinalene. I kvartfinalen venter oppgjør mot SK Brann, en motstander Georg er litt kjent med fra før av.

- Jeg har spilt med han ene på landslaget tidligere, så jeg vet litt hvordan de spiller. Brann har også spilt litt i Europa og det ligger en del klipp ute på internett som vi skal analysere og studere, sier Georg.

Mens Georg har en veldig tydelig ballbesittende spillestil (i runde to scoret han rundens mål etter å ha holdt i ballen i tolv minutter på spillklokken) klarer ikke Kasper helt å beskrive sin egen spillestil.

Men Brann-spillerne må være forberedt på mye teknisk spill og såkalte «skill-moves». Det er det som, ifølge Georg, er Kasper sin spesialitet.

I sluttspillet venter også en annen utfordring enn hva de er blitt vant med fra gruppespillet.

- Vi har tidligere spilt i 85-overall modus (modus der alle spillerne på FIFA-spillet er like gode), men nå i sluttspillet er det Ultimate Team (også kjent som FUT), som blir noe helt annet for oss spillere. Her vil vi virkelig se hvor teknisk gode spillerne er, sier kapteinen om det kommende sluttspillet.

Vi ønsker guttene lykke til i sluttspillet, og håper at A-lagets prestasjoner i det siste kan smitte over på E-sport-spillerne våre. 

Kvartfinalene sparkes i gang søndag 26. mai klokken 10.

Kampene kan du se gratis på D-play.

Annonse fra Eliteserien: