Start - Arendal 5-0

Start kjørte over Arendal i Sørlandshallen.

Start tok i mot Arendal til sesongens femte treningskamp, og den siste i Kristiansand. Fra før hadde laget møtt Donn (11-0), Fløy (1-2), Haugesund (2-1) og Sandefjord (1-2)

Start hadde mange fravær til kampen, på grunn av skader og sykdom.

Tobias Christensen stod over kampen etter å ha spilt tre kamper for U18-landslaget den siste uka.

Mikael Ugland hadde også vært med U18-landslaget og pådro seg en skade i foten.

Daniel Aase, Afeez Aremu, Rolf Daniel Vikstøl, Kristjan Floki Finnbogason, Andreas Hollingen og Eirik Wichne slet alle med småskader eller sykdom, og de fikk alle "fri".

Erlend Segberg var ute med en kneskade.

Som følge av alle fraværene valgte Mark Dempsey å endre formasjon.

Start stilte med følgende lag (1-3-4-3):

Håkon Opdal

Damion Lowe - Simon Larsen - Henrik Robstad

Espen Børufsen - Isaac Twum - Adnan Hadzic - Elliot Käck

Andri Tryggvason - Isac Lidberg - Kevin Kabran

På benken: Benjamin Boujar, Tapio Heikillä, Michael Ogungbaro, Abubakar Ibrahim, Lars-Jørgen Salvesen

Arendals lag:

Jostein Aaland - Jens Kristian Skogmo, Philip Aukland, Sune Kiilerich, Anders Hella - Thompson Ekpe, Rasmus Lynge Christensen, Jakob Rasmussen, Preben Skeie, Tobias Henanger, Fabian Stensrud Ness

Innyttere: Tasso Dwe, Arne Einarsen, Lars Kilen, Johan Brinch, Julio Espinoza, Wilhem Pepa, Petar Rnkovic, Grzegorz Flasza

Slik var kampen:

3 min: Start får kampens første sjanse. Lidberg blir spilt igjennom av Lowe, men avslutningen blir blokkert i siste sekund. Nære 1-0.

19 min: Start det førende laget i starten av kampen, Arendal ligger dypt og kompakt med laget og gjør det vanskelig å finne åpninger.

30 min: Etter en forsiktig start har Arendal kommet noe mer med i spillet, men uten å spille seg til noen store sjanser.

33 min: Sjanse til Start. Andri Tryggvason slår lavt inn fra høyre, Lidberg avslutter på første stolpe, men rett på keeper.

42 min: 1-0. Fantastisk scoring av Isaac Twum! Fører ballen i 15-20 meter før han skyter ballen kontrollert opp i lengste kryss fra rundt 20 meter. Klassescoring

2. omgang: To bytter på Starts lag i pausen. Michael Ogungbaro og Tapio Heikillä kommer inn for Henrik Robstad og Andri Tryggvason. Med det går Start tilbake til sin mer vante 4-3-3-formasjon.

50 min: Simon Larsen får en smell etter en duell med Wilhem Pepa. Halter videre.

53 min: 2-0. Strålende scoring av Kevin Kabran. Svensken banker ballen i mål fra 25 meter. Stang inn!

58 min: Dobbeltbytte. Lars-Jørgen Salvesen og Abubakar Ibrahim kommer inn. Målscorerne Kabran og Twum går ut, til god applaus fra publikum.

61 min: Et fint angrep ender med at Salvesen blir spilt alene med keeper, men han blir avblåst for offside.

66 min: Stor sjanse. Start bryter og kontrer fint. Salvesen kommer til slutt alene med keeper, men han setter ballen i nettveggen fra skrått hold.

71 min: 3-0! Elliot Käck kommer på et langt raid fra sin venstreback. Skjærer inn og skyter fra 20 meter med høyrebeinet. Keeper redder, men Abubakar Ibrahim er først på returen og banker ballen kontant i mål!

73 min: 4-0! Dagens høyeste jubelbrøl i hallen! Lars-Jørgen Salvesen setter ballen kontant i mål etter at Arendal først blokkerte skuddet fra Käck. Salvesens første nettkjenning etter at han kom tilbake fra korsbåndskaden.

76 min: Isac Lidberg med fin prestasjon. Avanserer frem til rundt 20 meter og banker til, men skuddet går en drøy meter over mål.

79 min: Adnan Hadzic får servert ballen fra Børufsen, banker til fra 11-12 meter, men Arendals keeper varter opp med en fin redning.

81 min: Abu driver opp på høyresiden og slår inn, ballen faller ned i beina på Salvesen. Keeper redder avslutningen greit.

83 min: 5-0. Start kontrer fint, Abu utfordrer inn i feltet og skyter med venstrebeinet. Keeper redder, men Lars-Jørgen Salvesen får en enkel jobb med å sette inn 5-0.

Slutt: Start slet lenge med å skape sjanser mot et kompakt og dyptliggende Arendal-lag. Men etter at Kabran satte inn 2-0 var det nærmest spill mot ett mål resten av kampen, og Start kunne fort ha scoret enda flere mål.