Sparebanken Sør fortsetter som hovedsponsor

Start og Sparebanken Sør har blitt enige om en samarbeidsavtale som strekker seg ut 2021. Dermed fortsetter banken som klubbens hovedsponsor i årene fremover.

- Vi er veldig fornøyde med å ha kommet til enighet med Sparebanken Sør om denne avtalen. Dette er en stor og viktig avtale for oss, og det viser at vår hovedsponsor har tro på den satsingen Start er i gang med, sier Arne Simonsen, kommersiell leder i Start.

- Sparebanken Sør har vært en fantastisk god samarbeidspartner gjennom mange år, og de har vært viktige for at klubben i det hele tatt har overlevd gjennom krevende år. Vi har hatt et tett og godt samarbeid, og det ser vi frem til å fortsette med, sier Simonsen.

Sparebanken Sør har vært Starts hovedsponsor de siste fem sesongene, og de var også inne som hovedsponsor fra 2007 til 2012. Nå ser banken frem til å spille på lag med Start også de neste tre årene.

- Sparebanken Sør ønsker å være med og bygge landsdelen ved å bidra med betydelige midler til satsing både på topp- og breddefotball. Start er spydspissen i bankens satsing på toppfotball. Samtidig er det viktig for banken at Start ønsker et godt samarbeid med breddeklubber i landsdelen. Dette samsvarer godt med bankens tenkning, både når det gjelder langsiktighet og forholdet mellom bredde- og toppfotball – sier adm. direktør Geir Bergskaug.

Avtalen innebærer at Sparebanken Sør-logoen fortsatt vil prege Starts drakt, og i tillegg vil navnet på Sparebanken Sør Arena bestå.

- Som landsdelens største bank, er det viktig å være synlig. Gjennom Start-avtalen blir banken profilert på flere viktige flater som for eksempel draktreklame, arenareklame og ulike medier. Vi håper at Start vil oppnå sportslig suksess i årene som kommer. Det vil føre til økt interesse og entusiasme i landsdelen. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier vise adm. direktør Lasse Kvinlaug.

IMG_5195
Fra venstre: Christopher Langeland, Lasse Kvinlaug, Geir Bergskaug og Arne Simonsen.

Forutsigbarhet og lojalitet

Arne Simonsen forteller at det ligger en grundig og god prosess bak den nye avtalen.

- Det har vært en lang, men god og lærerik prosess for begge parter, sier Simonsen, som er glad hovedsponsoren er sikret for de neste tre årene.

- Det er en klar satsing fra klubbens side å inngå avtaler på tre år med partnerne, for å gi oss forutsigbarhet for klubbens satsing i årene fremover. At vår største partner nå er med oss de neste tre årene er derfor veldig viktig, sier han.

Christopher Langeland, styreleder i Start En Drøm AS, roser Sparebanken Sørs lojalitet overfor klubben.

- Det er flott å ha så lojale partnere som Sparebanken Sør, og det at denne avtalen ble inngått mens det er uklart hvilken divisjon vi spiller i neste sesong viser at banken har tro på det langsiktige prosjektet vi er i gang med, sier Langeland.

Gir ti kroner per sesongkort

Under pressekonferansen der avtalen ble offentliggjort utfordret Langeland Sparebanken Sør til å være med å bidra til å få flere folk på kamp.

De gikk da med på å gi 10 kroner til klubben for hvert sesongkort som selges i 2019-sesongen!

Sesongkortsalget starter mandag og de 1000 første som kjøper sesongkort med fritt setevalg får dem til kun 299 kroner.

Se pressekonferansen fra Sparebanken Sør Arena her:

Annonse fra Obos-ligaen: