Sparebanken Sør Arena blir hel-digital

I 2020-sesongen er det slutt på papirbilletter i billettlukene.

- De aller fleste bestiller allerede sine billetter eller sesongkort på nettet eller via appen. Men vi har forståelse for at det kan være enkelte som opplever dette som helt nytt. Derfor kommer vi til å ha sterkt fokus på opplæring inn mot sesongstart, og vi vil også være ekstra sterkt bemannet utenfor stadion i starten av sesongen, for å hjelpe folk som ikke får til å bestille billetter, sier Christopher MacConnacher, administrativ leder i Start.

Han forteller at det er flere grunner til at Start nå velger å avskaffe papirbillettene og gå digitalt.

- For det første er de aller fleste vant til å bestille og scanne billetter på andre områder, som fly på fly og buss. Hovedgrunnen er at det vil gjøre ting mer effektivt på kampdag, det blir mindre kø. I tillegg er det miljøvennlig, det er også enklere for publikum, sier MacConnacher.

- Det å flytte alle over på digitale billettløsninger kan også gi klubben nye muligheter med tanke på nye billettløsninger og sesongkortløsninger på sikt.

 

Bruk appen eller ikstart.no

Alle som har kjøpt sesongkort vil fortsette å gjøre som vanlig, enten ved å scanne sesongkortet fra IK Start-appen, eller ved å scanne et fysisk sesongkort.

Det er ved kjøp av enkeltbilletter på kampdag det vil bli en forskjell ved at du ikke lenger kan møte opp på stadion og kjøpe billetter i luka.

- Men du vil alltid kunne få hjelp til å bestille din billett når du kommer til Sparebanken Sør Arena. Og når du har gjort det én gang, så vil det gå veldig fort og enkelt neste gang. Vi er trygge på at dette vil gjøre kampdagsopplevelsen mer smidig for publikum, sier MacConnacher.

Her kan du se en instruksjonsvideo for hvordan du bestiller enkeltbilletter. 


Mer informasjon om sesongkort og billettsalg finner du her.

 

Sesongkort - enkelt og greit

Det aller enkleste er å kjøpe sesongkort. Da har du din plass på alle 15 Eliteserie-kampene på Sparebanken Sør Arena i 2020. Du får da over 30 prosent rabatt på hver kamp, og du får en rekke fordeler og rabatter fra våre samarbeidspartnere.


Annonse fra Eliteserien: