Snartur hjemme i kalde Norge

Tobias Christensen markerte seg sterkt for G18-landslaget på La Manga. Nå ser han frem til nok en Spania-tur.

Annonse:

- Det har vært et fint opphold, det var gøy treffe guttene på landslaget igjen, sier Tobias Christensen.

Se video nederst i saken.

Den siste uka har han spilte tre kamper på La Manga for det norske G18-landslaget. I den første kampen, mot Romania, skaffet han straffesparket som førte til at Norge utliknet til 1-1. I kamp nummer to, mot Tsjekkia, kom han inn den siste halvtimen, men kunne ikke hindre at Norge tapte 0-1. Men i siste kampen, mot Polen på tirsdag, scoret han lagets to første mål og var svært sentral i kampen som endte 3-1.

- Jeg er fornøyd med egen innsats. Jeg scoret to mål i den siste kampen, og det er alltid gøy det. Spesielt nå som jeg har hatt mye fokus på å bli mer effektiv i spillet mitt, og lage flere mål og målgivende pasninger, sier han.

Rett tilbake til Spania

Etter Starts første treningsleir i Spania var Tobias kun hjemme tre-fire dager før han reiste ned på samling med landslaget. 

Allerede mandag reiser han til Spania igjen, denne gang til Marbella, med resten av Start-laget.

- Jeg koser meg i Spania, trives godt på treningsleir. Det blir deilig å komme ned nå og få spilt litt ordentlige kamper. Det blir nesten en måned i Spania til sammen, men jeg trives godt i Tiki-takaens hjemland jeg, sier han og smiler.

Står over mot Arendal

Torsdag tok han det rolig under treningen i Sørlandshallen, og han skal heller ikke spille fredagens kamp mot Arendal.

Den kampen starter kl. 17.00 i Sørlandshallen.

PS. Lagkamerat Mikael Ugland var også med på G18-landslagssamlingen og startet to av kampene. Dessverre fikk han en skade i foten i kampen mot Polen. De første undersøkelsene viste heldigvis at det ikke var noe brudd, men han må nok belage seg på et lite opphold fra fotballtrening fremover.

Se hele intervjuet med Tobias her.


Annonse fra Obos-ligaen: