Slik oppsummerer TK overgangsvinduet

- Godt fornøyd med hva vi fikk til.

Annonse:

Starts sportslige leder Tor-Kristian Karlsen summerer opp det siste begivenhetsrike døgnet før det ble satt sluttstrek for overganger på det norske fotballmarkedet.

- Jeg er godt fornøyd, sier Karlsen etter at Ibrahim Arafat Mensah og Adeleke Akinyemi ble de siste spillerne inn av portene på Sparebanken Sør Arena sent onsdag kveld.

Arafat Mensah er nå bekreftet som Start-spiller, mens det fortsatt gjenstår noen formaliteter før vi kan annonsere Akinyemi.

Her kan du bli bedre kjent med Arafat Mensah.

I tillegg er Herolind Shala og Joackim Jørgensen nylig signert som nye Start-spillere, sistnevnte først fra nyttår.

- Vi hadde allerede en god spillergruppe med et stort utviklingspotensial, men med disse spillerne får vi inn ferdigheter som vi har savnet, og som gir Kjetil Rekdal flere strenger å spille på. Med Mensah har vi fått inn en teknisk, smart spiller og i Akinyemi en angriper med stor gjennombruddskraft og fart, en som kan score mange mål. I Shala har Start skaffet seg en midtbanespiller som er helproff i sin innstilling og med et godt venstrebein som vi får glede av i høst, sier Karlsen.

Når det gjelder Jørgensen så forblir han i Sarpsborg ut sesongen.

- Men det stod ikke på oss, og vi skulle gjerne hatt ham her allerede, som den anvendelige spilleren han er både i forsvar og midtbane.

Mens to angripere på vei inn, forsvant det også to angripere ut.

- Isak Lidberg ut sesongen på lån til Ham-Kam og Lars-Jørgen Salvesen permanent til Ull/Kisa. Med våre nye spillere inn ble nåløyet enda trangere, og for Isak og Lars-Jørgen er det viktig å få mer spilletid for å fortsette utviklingen, sier Karlsen.

I tillegg ble Abubakar Ibrahims låneavtale med HamKam gjort om til en permanent overgang.

Se Karlsen oppsummere overgangsvinduets siste dag her:

Annonse fra Obos-ligaen: