Støtt klubben - og heltane på sykehuset

Nå kan du hjelpe Start i en ekstremt krevende situasjon, og samtidig gi "heltene på sykehuset" en liten oppmuntring.

Coronoa-viruset har snudd verden på hodet og satt både fotball og mye annet på vent. Det har gjort at Start har havnet i en veldig krevende situasjon.

Seriestarten er utsatt til tidligst 16. juni og det blir lite trolig tilskuere på kamper før tidligst 1. sepember. Men vi håper virkelig at det vil være mulig å invitere til folkefest igjen snart.

Vi har fått en del henvendelser fra supportere som lurer på hvordan de kan støtte klubben i denne tiden, og det er vi veldig glade for. Derfor har vi nå lagt til rette for noen ulike måter å støtte opp om klubben på i denne tiden.

Slik kan du støtte oss

  • Støtt heltene på Sørlandets sykehus! Kjøp en billett og doner den til de ansatte på sykehuset som er i frontlinjen i kampen mot Corona-viruset. Vi samler alle billettene og gir dem til de ansatte på sykehuset første hjemmekamp med publikum. Det gjør du ved å kjøpe billett på felt F1 (velg sykehuset) eller ved å velge det som tilvalg når du kjøper billett på et annet felt. Kjøp billett til Sørlandets sykehus her.

  • Kunne du tenke deg på å gå på første hjemmekamp (med publikum)? Vi vet ikke når den blir, men vi vet den kommer!  Kjøp gjerne billett i dag. 

  • Kunne du tenke deg å følge oss gjennom sesongen? Vi vet ikke når sesongen starter, men planen er å spille alle 30 kampene! Kjøp gjerne sesongkortet nå.

Sikre deg supportereffekter

Du kan nå kjøpe en signert Martin Ramsland T-skjorte og våre nye balkongflagg via VIPPS. Det er bregrenset med t-skjorter igjen av andre opplag, så det er førstemann til mølla. Balkongflaggene er de samme som alle som kjøpte sesongkort før jul skal få. 

Image from iOS (4)
Perfekt til å flagge ved spesielle anledninger!

Slik bestiller du:

  • Gå inn på VIPPS, trykk på "SEND" og søk opp. "Idrettsklubben Start" eller nr. "102890".
  • Velg "Supporterutstyr"
  • Legg det du ønsker å kjøpe i handlekurven. Du kan kan også kjøpe gavekort som kan brukes til kjøp av billetter og sesongkort.
  • Husk å legge til frakt om du ønsker å få produktene tilsendt i posten (1 per produkt). 
  • Om ikke du får lagt inn adressen din i Vipps så sender du en mail til adm@ikstart.no med adressen din etter at du har bestilt. Så sender vi til deg.

Varene kan hentes på Sparebanken Sør Arena når våre lokaler åpnes for folk igjen.

Vi takker for støtten i denne tiden! Vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre Sørlandet stolte når fotballen ruller igjen. 

I mellomtiden handler det om å ta vare på de nærmeste og ta ansvar for seg selv. Vi skal vinne kampen mot dette viruset sammen, og så skal vi feire sammen på stadion etterpå!

Annonse fra Eliteserien: