Skuffede startere

Sjekk reaksjonene etter at Start ikke maktet å ta del i festen i Fredrikstads jubileumskamp.

Annonse:

Det var en svært skuffet Startgjeng som ruslet i garderoben etter 2-1 tapet for Fredrikstad.

- Det var veldig trøkk fra tribunen med folkefest, men så karer ikke viå levere til forventningene våre. Vi blir litt feige og lar dem styre litt. Da blir vi litt baktunge. Vi skaper ikke særlig sjanser og legger om til 4-3-3 på slutten, men det var kanskje litt sent, sier Jens Kristian Skogmo til Radio Sør.

- Ingen trøst med scoringen

En annen skuffet starter var målscorer og kaptein Simon Larsen

- Det er ingen trøst med scoringen. Det var frustrerende og lite energi fra oss i dag. Vi viser oss fra en dårlig side og er flaue over egen prestasjon. Det er masse følelser rett etter kamp og litt vanskelig å forklare det som skjer her. Vi taper mange dueller og er for ofte på etterskudd. Dette er langt unna slik jeg trodde dette skulle gå da jeg våknet opp i dag morges, sier Larsen.

Kapteinen fikk støtte fra Steffen Lie Skålevik.

- Det var kjipt i dag - en skuffende forestilling. Fredrikstad tar oss på det grunnleggende, sier goalgetteren.

Skuffet Start-sjef

Sjefen sjøl deler spillernes opplevelse av bortekampen foran nesten 8000 tilskuere.

- Vi er veldig skuffet over prestasjonen. Det som skjer gjennom hele kampen er mangel på tempo, mangel på intensitet og egentlig lite tilstedeværelse i matchen. Slik det er i dag skal vi ikke ha det. Samtidig kommer vi fra en lang rekke med gode resultater, så vi er satt i en god situasjon i forhold til målsetningen vår. Men vi er skuffet over å ha bli overløpt av Fredrikstad, sier Pedersen til Radio Sør.

Annonse fra Obos-ligaen: