Skal flagge fra Markens

Value Accounting har skrevet ny samarbeidsavtale med Start. Firmaet er klare på at de ønsker å gjøre sitt for å være med å løfte Start.

Annonse:

- Det er virkelig gøy at Start nå har solide eiere som tør å satse langsiktig så klubben kan ta steget opp i toppen – her ønsker vi å bidra med vårt for å få et velfungerende nettverk rundt Start, sier Thomas Thorsen (til venstre) og Dag Manneråk i Value Accounting. De er henholdsvis daglig leder og markedssjef i selskapet.

Gode med tall

Value Accounting driver med bedriftsrådgivning og regnskap og ble en del av Starts partnernettverk i opprykks-sesongen 2017.

- Vi ønsker å være en del av det positive som skjer med klubben i årene fremover. Nå gleder vi oss stort til å fortsette oppturen og samarbeidet med Start, sier de to.

Den gleden deler de med kommersiell leder i Start, Eivind Haddeland.

- Vi er veldig glade for å ha Value Accounting med på Start-laget i et langt perspektiv. Vår økonomisjef Morten Frustøl er i dialog med dem for å se hvor vi kan trekke veksler på deres kompetanse. De har vokst på en imponerende måte siden oppstart og det er inspirerende å dele tanker med dem, sier Haddeland.

Skal flagge for Start

Value Accounting, som holder til i Markensgate, har skrevet en treårsavtale. Samarbeidet med Start innebærer også en synlig detalj i bybildet.

- Ja, vi er glade for at det vil vaie Start-flagg fra Markensgate 8 i forbindelse med våre hjemmekamper i årene fremover, avslutter Eivind Haddeland.
 

Annonse fra Obos-ligaen: