Mer intimt på stadion neste år

Vi samler publikum for å skape bedre og mer intim stemning på Sparebanken Sør Arena neste sesong. Nå kan du kjøpe sesongkort.

- Kapasiteten på arenaen neste sesong blir på rett over 6000, sier Christopher MacConnacher, administrativ leder i Start.

Under fredagens livesending på Facebook presenterte vi nyheter om neste års sesongkortsalg. 

Den største endringen er at vi igjen sperrer av deler av tribunen for å samle publikum. Mens vi tidligere har sperret av hele andre etasje (med unntak av partnertribunen), vil vi i 2020 samle publikum på langsidene. Med unntak av "Singing section" og feltet for bortesupporterne vil begge kortsidene være dekket av seil og ikke være tilgjengelig for publikum.

- Vi har lyst til å gjøre stadion mer kompakt, slik at folk kan sitte tettere sammen. Vi ønsker også å fylle opp de beste plassene på arenaen, sier MacConnacher.

I år har det offisielle tilskuertallet på arenaen vært på drøye 5200 i snitt per kamp. Som kjent solgte vi mange sesongkort til en veldig billig penge, noe som nok er den største årsaken til at det reelle tilskuertallet i de fleste kamper har vært ganske mye lavere.

- Vi håper dette vil bidra til å gi folk en bedre opplevelse kamp, sier MacConnacher.

 

Derfor bør du bestille nå

 

  • Bestiller du sesongkort før 1. desember får du gratis inngang på kvalikkampen på Sparebanken Sør Arena 1. desember.

  • Alle som bestiller sesongkort før jul får også et Start-flagg (balkongflagg), eller "den perfekte julegave" som mange kaller det.

  • Bestiller du Familiepakke (2 voksne og 2 barn) så koster hver kamp deg kun 72 kroner per person!

  • Har du noen å gå på kamp med hver uke? Da kan du kjøpe deg fast sete der du ønsker.

  • Kjøper du sesongkort på "Fritt setevalg" kan du ta med deg nye venner og familiemedlemmer på hver kamp!

  • Sesongkortholdere får en rekke fordeler, som gratis inngang på vinterens treningskamper i Sørlandshallen og gode rabatter hos flere av våre samarbeidspartnere. Se alle fordelene her.

 

Her bestiller du sesongkort for 2020.

 

PS. Salget er kun åpent for eksisterende sesongkortholdere frem til mandag 25. november.

 

 

Annonse fra Eliteserien: