Seks nykommere i G16-troppen

Gutter 16-troppen vår er forsterket med seks nye spillere. Fire av dem kommer fra Randesund IL.

Starts G16-lag trenes av Håvard Lilletveit og Erik Mykland. Etter en kort pause er det nå godt i gang med oppkjøringen til neste sesong.

Siden sesongslutt har det kommer seks nye spillere inn i gruppa. Håvard Lilletveit beskriver nykommere på følgende måte:

  • Marius Eikså (fra Vigør, har også spilt i Greipstad): Slepen midtstopper som er klok og moden i spillestilen. Bra høyrefot.
  • Isac Karlsen (fra Søgne, har også spilt i Fløy): Kompromissløs midtstopper som er vond å møte. Sterk vinnerskalle med bra fysikk.
  • Oscar Christiansen (kom fra Randesund IL, har spilt i Start tidligere): Sentral midtbanespiller med stor løpskapasitet. Ballvinner, og klok i valgene sine med ball.
  • William Drange Johnsen (kom fra Randesund IL): Offensiv midtbane/spiss med x-faktor i form av dribleferdigheter og fart. 
  • Håkon Alvestad (kom fra Randesund IL): Venstreback/midtstopper. Bra tempo, offensiv i hodet og en ledertype.
  • Sander Svela (kom fra Randesund IL): Kantspiller som er direkte i spillestilen. God 1 mot 1 og målfarlig.

Utviklingsleder Atle Roar Håland gleder seg over tilvekstene til det som neste sesong blir klubbens yngste lag.

-  Det er en fin gruppe spillere som vil være med å styrke den gruppen vi allerede har på G16. Dialogen med samarbeidsklubbene våre i forkant har vært grundig og veldig bra, sier Håland.

At hele fire av spillerne kommer i fra Randesund (RIL) er spesielt.

- RIL har veldig sterke miljøer rundt sine aldersbestemte lag og for flere av disse spillerne var det nå naturlig å gå videre til oss for å fortsette utviklingen, sier Håland.

Vi ser frem til å følge de seks nykommerne, og resten av G16-laget, i årene fremover.Annonse fra Eliteserien: