Segberg blir med videre

Erlend Segberg har forlenget kontrakten med Start ut 2020-sesongen.

Lundsgutten, som har vokst opp i Start, gleder seg over å få muligheten til å tre på seg den gule og sorte drakten i årene fremover.

- Det er veldig gøy, jeg trives veldig godt i klubben, så det å vite at jeg skal være her i minst to og et halvt år til føles veldig bra, sier Segberg.

- Jeg har veldig tro på det som er satt igang i klubben nå, med de spillerne vi har og ambisjonene til eierne, Tor-Kristian Karlsen og Rekdal, og alle de andre ansatte i klubben. Og jeg tror de har troa på meg også, og at jeg kan være med å bidra til at vi kommer opp på det nivået de ønsker, sier Segberg.

Se hele intervjuet med Segberg her.


Imponerende comeback

Segbergs kontrakt gikk ut etter denne sesongen. Etter å ha vært skadet i oppkjøringen har lysluggen for alvor vist seg frem de siste månedene, etter at Kjetil Rekdal kom til klubben.

Mot Egersunds IK på tirsdag ble han også belønnet med kapteinsbindet av trener Rekdal.

Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start, gleder seg over å ha fått Segbergs underskrift.

- Dette er en skikkelig gladnyhet for Start. Det er selvsagt viktig for oss å få signert en lokal gutt på lang kontrakt, men det er enda viktigere at vi sikrer oss en lengre fremtid med en spiller har kvalitetene til å bidra for oss i Eliteserien, sier Karlsen, og legger til:

- En ny kontrakt er en forpliktelse for både klubb og spiller. Samtidig som vi skal påse at Erlend vil fortsette sin utvikling som profesjonell fotballspiller, så forplikter Erlend å arbeide knallhardt for å hjelpe klubben.

- Jeg gleder meg til å se Erlend i Start-farger i årene som kommer!

Annonse fra Obos-ligaen: