Scoret hattrick for Start 2

Aron Sigurdarson imponerte for Start 2.

Annonse:

Start 2 tok lørdag imot Staal Jørpeland til kamp på Sparebanken Sør Arena. Et sterkt Start 2-lag, som bestod av flere A-lagsspillere, ga tidlig publikum en pekepinn på hvor poengene kom til å ende denne lørdagen.

- Vi får en god start på kampen og går opp i ledelsen etter to minutter via et hjørnespark takket være en fin heading av Mathias Bringaker. Vi snakket en del før kampen om at vi ønsket å være direkte i spillestilen og prøve å straffe motstanderen. Vi har egentlig full kontroll gjennom hele omgangen, men Håkon Opdal gjør en nydelig redning som sørger for at Staal ikke får muligheten til å spille seg inn i kampen. Også scorer jo etter hvert Aron Sigurdarson to mål som gjør at vi går inn til pause med en komfortabel 3-0-ledelse, oppsummerer Start 2 trener, Alexander Øren.

De første 10-12-minuttene i andreomgangen er det Staal Jørpeland som holder litt i ballen og som prøver å skape sjanser, uten særlig hell. Etter timen spilt blir de straffet av Mathias Bringaker som scorer sitt andre mål for dagen. Ti minutter senere banker Aron Sigurdarson inn sitt hattrick med en praktfull frisparkscoring. Resten av kampen har Start 2 full kontroll, og de kroner en god kamp med scoring og 6-0, ved Andri Trygvason tre minutter før slutt.

- Vi snakket i pausen om at vi måtte fortsette å holde konsentrasjonen og intensiteten oppe slik at motstanderen ikke fikk muligheten til å komme seg inn i kampen, og det klarte vi veldig bra. Gutta gjorde det de fikk beskjed om og holdte seg til kampplanen. Dette var en veldig viktig seier for oss, konstaterer en fornøyd Øren.

Neste kamp for Start 2 er borte mot Egersunds 2, mandag 24/9

Mål Start 2:
Aron Sigurdarson 3, Mathias Bringaker 2 og Andri Trygvason

Start startet med følgende lag:
Henrik Opdal
Johannes Eftevaag, Isaac Twum, Altin Ujkani
Kasper Skaanes, Mathias Madsen, Adnan Hadzic, Sander Sjøkvist
Andri Trygvason, Mathias Bringaker, Aron Sigurdarson

Annonse fra Obos-ligaen: