Samarbeid med Jerv

Start og Jerv er enige om en samarbeidsavtale som skal sikre at klubbene når sine ambisjoner.

Bakgrunnen for samarbeidet er klubbenes ønske om å skape inspirasjon og glede på Sørlandet ved at Start skal bli et stabilt fotball-lag i Eliteserien, og at Jerv skal bygge videre på sine stabile prestasjoner på nivå 2.

>> SE PRESSEKONFERANSEN NEDERST I SAKEN

For å nå denne ambisjonen mener klubbene det er fornuftig at spillerne utvikles ved å trene og konkurrere på riktig nivå.

- Det er med stor stolthet og ydmykhet vi offentliggjør en formell samarbeidsavtale med Jerv. Jerv og Start har lang historie og det er fantastisk å se at begge klubbene nå ser alle mulighetene og synergier et samarbeid mellom klubbene vil gi, sier styreleder i Start En Drøm, Christopher Langeland.

- Avtalen sier en del om hvordan samarbeidet skal være med tanke på spillerflyt, men jeg tror det finnes flere områder der vi kan ha glede og nytte av hverandre. Derfor er dette en stor dag for alle som er glade i Start og Jerv, sier daglig leder i Jerv, Rune Jakobsen.

Starts Christopher Langeland har vært sentral i arbeidet med å få på plass samarbeidsavtalen.

- Vi i Start En Drøm ønsker å få med oss hele Sørlandet på ferden videre. For oss er det en drøm å ha på plass denne viktige avtalen. Start skal inspirere barn og voksne på Sørlandet til å tro på og å realisere sine drømmer og visjoner. Nettopp derfor ønsker vi å fortsette å jobbe aktivt inn mot de lokale klubbene. Start er mye mer enn 15 hjemmekamper på Sparebanken Sør Arena og ansvaret vi har overfor alle de andre fotballklubbene på Sørlandet er noe vi tar på alvor, sier Langeland.

Se pressekonferansen her:

Annonse fra Obos-ligaen: