Rekdals dom etter Ranheim-kampen

Kjetil Rekdal har klare tanker om hva som må forbedres før kampen mot Stabæk på søndag. Foto: NTB scanpix

Annonse:

Startspillerne ankom Sparebanken Sør Arena rundt lunsjtider mandag etter å ha vært i Tronheim de siste dagene. Der ble det tap 0-2 for høytflygende Ranheim. Etter å ha analysert kampen på video kom Start-trener Kjetil Rekdal med sin dom over prestasjonen.

Hele intervjuet ser du nederst i saken.

- Vi begynner bra, vi har initiativet og har kontroll på kampen. Men så begynner vi å misse litt, og så får Ranheim en scoring på dødball som gir dem ro og selvtillit, mens vi blir litt preget av det. Etter 2-0-scoringen detter vi sammen. Vi taper fortjent, spesielt på bakgrunn av på siste halvtimen, sier Rekdal.

- Muligheten var der, men den sjansen klarte vi ikke ta. Det må vi bygge videre på. Det er ikke mange lag som kommer til Ranheim og tør å presse høyt og ta initiativet i kampen. Men 25 minutter av en kamp er ikke lenge nok, sier Rekdal.

Hvordan skal vi jobbe denne uka for å kunne slå tilbake mot Stabæk på søndag?

- Vi må holde oss til planen vår, og den er enkel nå i starten. Den kommer til å bli mer utviklende etterhvert. Nå må vi sørge for å gjøre de tingene vi skal gjøre hundre prosent slik vi at vi har sjanse til å ta poeng. I går er vi slått etter en time, og det er litt tidlig.

- Når vi har initiativet så må vi få mer ut av det. Vi må få flere farligheter ut av det, slik at vi får scoret et mål. Da blir alt annerledes. Og så er det for lett å slippe inn mål som det 1-0-målet, slike mål kan vi ikke slippe inn, sier en tydelig Rekdal.

- Vi må ta med oss det positive, vi har tatt fire poeng på tre kamper. Og muligheten til å slå Stabæk er absolutt tilstede.

Se hele intervjuet her.

Annonse fra Obos-ligaen: