Reaksjoner fra spillerne

Eirik Wichne, Damion Lowe og Jonas Deumeland om hvordan det var å krige mot Marcus Pedersen & co.

Det endte 1-1 mellom Start og Strømsgodset, i en kamp der Start åpnet beste før Strømsgodset tok mer og mer over. Mot slutten, etter Godset fikk en spiller utvist, trykket Start på for å få vinnermålet, men uten å lykkes.

- Vi starter kampen veldig bra, men så tar de over etterhvert, og spesielt etter målet deres så styrer de mye av kampen. Men så får de et rødt kort og da får vi momentum og jager mål. Men ett poeng er greit, og så skal vi bygge videre på det positive fra idag, sier Eirik Wichne i garderoben etter kampen.

Damion Lowe kjempet hardt mot Marcus Pedersen hele kampen. Han mener det var mye positivt i kampen.

- Jeg synes vi gjorde ganske bra, vi skulle holde strukturen i laget og presse hardt. Vi gjorde en god jobb, så hvis vi fortsetter å jobbe med det treneren ønsker så skal det gå bra, sier Lowe.

- Hvordan var fighten med Pedersen?

- Det gjør meg bare bedre å kjempe mot en slik spiller. Han er veldig aggressiv og en veldig god spiss.

Her er hele intervjuet med Wichne og Lowe.


Starts beste

For andre hjemmekamp på rad ble keeper Jonas Deumeland kåret til dagens beste Start-spiller. Tyskeren måtte i aksjon flere ganger og vartet opp med noen virkelig gode redninger.

- Ett poeng er da noe, og om man ser hele kampen så bør vi være fornøyd med det. Uheldigvis klarte vi ikke avgjøre kampen på slutten da vi ble 11 mot 10, sier han.

Se hva keeperen sa like etter kampslutt.


Annonse fra Obos-ligaen: