Rapport fra Marbella

Start har ankommet Marbella, og startet forberedelsene til kampene mot Bodø Glimt og Aalesund.

- Det er fantastisk, vi ser frem til en god uke her!

Start-trener Mark Dempsey kikker fornøyd utover treningsanlegget på Marbella. Santa Maria Polo Club er, som navnet tilsier, et anlegg som årlig samler verdens beste polospiller. Men med flere strøkne gressmatter passer det utmerket også til fotball.

Etter en reise som startet 05.50 fra Sparebanken Sør Arena i dag tidlig ankom de 25 spillerne (inkludert prøvespiller Benjamin Gleditsch) og støtteapparatet hotellet i Marbella rundt klokken 15. Etter en kjapp matbit og litt styr med å få tak i leiebiler bar det avgårde til oppholdets første trening.

Se vår rapport fra første dag i Marbella her (teksten fortsetter under videoen):


Kamper i fokus

I motsetning til treningsleiren i La Nucia i januar, da tøff fysisk trening og sosialt samvær var fokus, så er det kampene som er viktigst denne gangen. Onsdag venter Aalesund og søndag er det Bodø/Glimt som er motstander (kampene kan ses på fvn.no. Abonnement)

- Det er de to kampene som er hovedfokus ja, sier Dempsey, som har sagt at han ønsker å stille med det han anser som sitt beste lag.

- Noen spillere er usikre til den første kampen. Simon (Larsen) og Floki (Finnbogason) er usikre, så vi får se hva vi gjør med dem. Vi stiller så sterkt som vi kan. Men vi har to kamper her, det må vi tenke på, sier Dempsey, som kommer til å la mange spillere få spille minst 70 minutter i kampene i Marbella.

Midtstopper Damion Lowe ser frem til ei uke i Spania, og han liker livet på treningsleir.

- Det er fint å komme bort og kunne fokusere fullt på fotball. Banene her er veldig fine, noe som er godt for kroppen, sier landslagsspilleren fra Jamaica. 

Har du husket å kjøpe sesongkort? Gjør det her, så kan du følge hvert spark på ballen på Sparebanken Sør Arena.

Annonse fra Eliteserien: