Randesund - Start 1-5

Randesund kjempet godt lenge, men Start vant til slutt komfortabelt, og er videre i cupen.

Onsdag var det klart for 1. runde runde i cupen, hvor Randesund var første hinder på veien mot cup-finalen på Ullevaal stadion 3. desember.

Slik fulgte vi kampen:

Start styrte kampen fra starten, og hadde ballen mest. Den første sjansen kom derimot først etter 12 minutter da Niels Vorthoren sendte ballen i tverrliggeren. Men det tok ikke lang tid før tre-målsscoreren fra Åsane-kampen nylig noterte seg for scoring også i cupen. For etter 21 minutter slo Daniel Aase et flott innlegg fra høyre som nederlenderen satte i mål til 1-0 for Start.

Og to minutter senere var Vorthoren nok en gang på plass og doblet Starts ledelse, også denne gang etter forarbeid av Daniel Aase.

I det klokka runder 30 minutter er Tobias Christensen nære ved å øke ledelsen ytterligere, men forsøket blir reddet på streken. På den påfølgende corneren blir det også farlig da Rolf Daniel Vikstøl header ballen i tverrliggeren.

På tampen av oppgjøret kommer omsider Randesund seg litt høyere i banen, og etter 44 minutter får vertene straffe. Der er Thor Erling Larsen sikker. Dermed kunne lagene gå til pause på stillingen 1-2.

2. omgang

2. omgang startet litt som den første hvor Start var der førende laget hvor Randesund lå lavt og kompakt og gjorde det lenge vanskelig for Start. Og etter 62 minutter kunne hjemmelaget fort utlignet til 2-2 ved Thomas Heltne etter en corner, men ballen gikk i stolpen.

Åtte minutter punkterer Start på mange måter kampen når Daniel Aase får satt inn 3-1-målet for Start.

Etter 80 minutter får Start også straffe etter at en Randesund-spiller handser. Fra krittmerket er Tobias Christensen sikker, og Start leder 4-1.

I det 88. minutt får Daniel Aase æren av å sette inn 5-1 og kampens siste scoring.

Dermed ble det alt i alt en komfortabel seier hvor Randesund stod bra imot i over en time før Start avgjorde kampen de siste 20 minuttene.

KAMPFAKTA

Randesund - Start 1-5 (1-2)

Sukkevann

1. runde, NM-cupen 2017

Tilskuere: 1.018

Målscorere: 0-1 Niels Vorthoren (22), 0-2 Niels Vorthoren (24), 1-2 Thor Erling  Larsen (45, straffe), 1-3 Daniel Aase (70), 1-4 Tobias Christensen (80, straffe), 1-5 Daniel Aase (88)