Priest ble imponert

Starts nye tilvekst i trener-teamet, Mick Priest, har sett sin første kamp og vært med på sin første trening på Sparebanken Sør Arena.

Stikkordet etter en kjapp prat med den hyggelige engelskmannen:

 - Imponert...

>> KJØP BILLETT TIL Start-Florø

- Førsteomgangen lørdag var flott. Vi skulle scoret fire-fem mål og drept kampen. Det er viktig å score på sjansene og ikke være fornøyd med å lage ett eller to. Ellers viste kampen det jeg hadde hørt om norsk fotball - rask og kraftfull. Tempoet på banen var stort, og det skyldes ikke bare banedekket av kunstgress. Start-spillerne har fart og innsats i spillet sitt, det liker jeg.

- Du terpet skuddtrening i dag?

- Ja, jeg vil at en spiller som scorer en gang, men brenner de fire neste skal skjønne at det ikke holder å være tilfreds med det. Kommer det retur på skudd, så brenn ballen i nettet. Hva skal vi med en keeper hvis ikke spillerne treffer mellom stengene, sier Mick som presiserer at han er vant til å jobbe med små grupper og enkeltspillere.

- Steinar og Andreas gjør en god jobb og det ville være meningsløst om jeg skulle begynne å forandre på den. Jeg tar på meg oppgaver som Steinar ber meg om, sier Mick som synes at klubben med sin stadion og mannskap står sterkt rustet for et opprykk.

- Det målet har vi stødig kurs for, sier Mick Priest som får dette skussmålet av en av Starts unggutter, Erlend Segberg:

- Fin fyr, dette blir bra for Start!

Annonse fra Eliteserien: