Personlig skriv fra kapteinen

Erlend Segberg skriver sine tanker før hver hjemmekamp. Abonner på vårt nyhetsbrev så får du det tilsendt. FOTO: NTB scanpix

Har du ikke tegnet deg opp for vårt nyhetsbrev ennå? 

I tillegg til nyheter og informasjon om det som skjer i klubben, så får du før hver hjemmekamp tilsendt Erlend Segbergs tanker om kampen. Dette er noe du kun får i vårt nyhetsbrev.

Scroll helt ned på siden og meld deg på i dag!

For å vise hva du kan vente deg, så får du lese denne ukas tekst her.

 

Kapteinens hjørne: 

Stabilt høytrykk

 

Ting snur fort i fotball. For fire kamper siden hadde de fleste sørlendinger mistet troen på at et opprykk var innenfor rekkevidde denne sesongen. Tapet mot Notodden gjorde så inderlig vondt. Så vondt at jeg spurte meg selv hvorfor jeg ikke finner meg et mer emosjonelt stabilt yrke der ikke hele uken spoleres av en dårlig dag på jobben. Heldigvis er tro, håp og optimisme ferskvare – spesielt i fotballsammenheng. Sommeren ankom Kristiansand, og med seg brakte den tropenetter, badetemperaturer på over 20 grader, smeigedager på sjøen – og ikke minst sterke resultater og gode prestasjoner for IK Start. Om det finnes en årsakssammenheng mellom disse hendelsene har jeg ikke svar på, men Sørlandet og sørlendinger er som regel best om sommeren...

Førstkommende søndag er mulighetenes dag. Vi har mulighet til å revansjere et begredelig bortetap mot Kongsvinger. En kamp som ble ødelagt av en forferdelig åpning på 2.omgang der vi slapp inn tre enkle mål. Vi har mulighet til å utvide seiersrekken til fem kamper som vil være den lengste siden 2012. Det blir ingen enkel oppgave, Kongsvinger er et solid lag som slipper inn lite mål.  Og som en klok trenerprofil en gang sa: ”Det å gjenskape resultater er en større prestasjon enn å skape resultater”. Derfor vil søndag også bli en mulighet til å vise at vi er kapable til å gjenskape gode prestasjoner og gode resultater. Sist gang vi hadde mulighet til å oppnå en seiersrekke på fem kamper mislyktes vi – mot nettopp Kongsvinger.

Det blir også en mulighet for dere til å stifte bekjentskap med Martin Ramsland. Spissen fra Marnardal som har drømt om å spille for IK Start siden han var fem år. Martin gikk seirende ut av torsdagens skuddkonkurranse, og får han muligheten er det ikke usannsynlig at han kroner debuten med en nettkjenning. I tillegg er Kevin Kabran tilbake fra Sverige. Laget er med andre ord forsterket inn mot høstsesongen, og konkurransen er tøff i flere posisjoner. Det er et godt tegn!

Jeg håper å se mange smilende sørlendinger både før, under og etter kampen. Ingenting gir oss spillere mer energi enn et jublende hjemmepublikum. På vei inn til pause sist hjemmekamp møtte jeg blikket til en av våre mange trofaste supportere som sammen med sine barn og resten av arenaen ga oss stående applaus, og til tross for sommervarmen kunne jeg ikke unngå å få frysninger. Vi skal gjøre vårt ytterste for å gjøre oss fortjent til en ny stående applaus, og vi skal gjøre vårt ytterste for å varme alle med et hjerte for Idrettsklubben.

NB! Det er meldt over 20 grader – en nydelig sommerdag...

Vel møtt!

Annonse fra Eliteserien: