Per Hagen støtter Start

Per Hagen starter et langsiktig samarbeid med Start.

Annonse:

Bildet: Svenn Olav (t.h.) og Per Steffen (t.v.) fra Per Hagen, sammen med Arne Simonsen, salg- og partneransvarlig i Start. 

 - Vi har veldig stor tro på at  Sørlandet endelig kan bygge et lag som kan kjempe i toppen av norsk fotball. Kristiansand trenger et fotballag i øverste divisjon, derfor velger vi nå å være med på en spennende reise mot toppen, sier Alf Aabel, markedsansvarlig i Per Hagen.

- Klubben betyr mye for oss sørlendinger, og skal Start greie å være i toppen av norsk fotball må næringslivet og publikum være med!

Per Hagen på Mjåvann tilbyr 600 kvadrat med bilrekvisita, verktøy, originale slitedeler, karosserideler, bilutstyr og maling. Nå har de inngått et treårig samarbeid med Start, der de går inn som såkalt "sølvpartner".

- Vi hører veldig mye positivt om klubben. Ikke minst nettverkssamlingene, som er blitt en arena der vi kan gjøre B2B med andre bedrifter, og utvikle vårt samarbeid. Vi har allerede vært med på noen arrangementer utenom kamp, og dette opplever vi som veldig nyttig. Nettverket begynner å bli stort, noe som er positivt for alle! Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker laget og klubben lykke til. Vi skal i alle fall være med å heie klubben frem, sier Aabel.

 

Annonse fra Obos-ligaen: