På innsiden av Utviklingsavdelingen

Start har 14 sørlendinger i A-stallen i dag, og det jobbes hardt for å få frem nye toppspillere fra Sørlandet. Bli med på innsiden av utviklingsavdelingen.

Gjennom sesongoppkjøringen kan du se mini-dokumentar-serien "Start fra innsiden", der du får et unikt innblikk i hva som rører seg i klubben.

I sjette episode får du se hvordan det jobbes i utviklingsavdeligen i klubben. Start har 14 sørlendinger i A-stallen i dag, og målet er at det hele tiden skal komme frem nye sørlandske fotballprofiler som kan sette sitt preg på Starts A-lag. For å klare det bruker klubben store resurser, og det jobbes detaljert og målrettet med de største talentene i regionen.


I første episode fikk du se noe av det spillerne må igjennom i sesongoppkjøringen og hvordan fysisk trener Atle Thunshelle tester, måler og planlegger økter for hver enkelt spiller.

I episode to har vi fulgt Henrik Robstad gjennom en hel dag. Bli med på innsiden og se hvordan livet som Start-spiller er.

I episode 3 får du se hvordan spillerne og støtteapparatet har det på kampdag. Vi var med materialforvalter Rune, vi ble med på spillermøtet og i garderobe før kampen, i pausen og etter kampen mot Mjøndalen.

I fjerde episode får du se hvordan Joey Hardarson og resten av trenerteamet jobber i hverdagen. Vi hang oss på Joey en hel dag.

I femte episode får du se noe av det Start bidrar med utenfor fotballbanen, gjennom Start Life Support, Gatelaget og samarbeid med andre organisasjoner.

 

Følg Start-gutta i Eliteserie-comebacket. Kjøp sesongkort i dag.

Det er praksisstudent Bjørge Dahle Johansen som står bak filming og redigering.

 

Annonse fra Eliteserien: