- Ok fornøyd med ett poeng

Joey Hardarson om hva han tenkte da Sandefjord fikk straffe langt på overtid. (FOTO: NTB scanpix)

- Jeg tenkte med en gang at kampen var tapt, men så tenkte jeg at vi har en god keeper. Og jeg vet at Frode (Birkeland) og Jonas er veldig gode på forberedelser. Vi har en veldig god keeper, sier trener Joey Hardarson før han satte seg på bussen hjem til Kristiansand med ett poeng i bagasjen.


Slik vurderer Hardarson kampen:

- Det var en god fotballkamp mellom to gode lag. Vi åpner best, men så kommer de sterkere. Så er det sterkest i starten av andre omgang, men jeg synes vi blir sterkere og sterkere utover i omgangen og vi får en kjempesjanse med Tobias, og vi har flere muligheter til å skape noe. Dessverre ble det ikke mål, sier Joey, som er greit fornøyd med ett poeng.

- Vi fortsetter rekken uten tap. Vi slipper ikke inn mål, vi har holdt nullen i tre bortekamper mot Sogndal, Ull/Kisa og Sandefjord, det er sterkt.

Hardarson mener laget har en del å gå på.

- Vi skal jobbe videre, jeg synes vi er for upresise i vårt eget spill idag. Men alt i alt kan vi være fornøyde med ett poeng, sier Joey.

Til slutt takker han supporterne som var både mange og høylydte.

- Det er fantastisk. Vi har fått god støtte i alle bortekampene, og i dag var det mange som møtte opp. Det setter vi enormt stor pris på, sier Hardarson.

Annonse fra Eliteserien: