OBS Bygg inntar arenaen

OBS Bygg blir en viktig samarbeidspartner for Start de neste tre årene.

Annonse:

Senhøsten 2018 kommer OBS Bygg til Sørlandsparken. Det kommer til å bli svært merkbart for alle som følger Start.

- Vi kommer til å bli synlige på arenaen, ja!  Mye av vår samarbeidsavtale med Start vil dreie seg om å gjøre kjent at det kommer en stor og spennende aktør innen byggebransjen på Sørlandet, sier Kay Arne Rakstang Nedrejord (nummer to fra venstre på bildet).

Målet er å åpne varehuset før sesongslutt 2018.

Stort bygg

Nedrejord er regiondirektør i ‎Coop Sørvest. Nå gleder han og Thomas Karlsen (driftssjef OBS), Starts Eivind Haddeland og Lars Sorthe (driftssjef Coop Prix) seg over det 7500 kvadratmeter store bygg-varehuset som snart skal reises som nabo til Ikea.

Regiondirektøren og driftssjefene er svært Start-interessert og den interessen deler de gjerne med langt flere.

- Vi bidrar gjerne med å fylle arenaen – og det vil våre medlemmer, ansatte og samarbeidspartnere merke utover i 2018. Det er flott om de også finner glede i å stille på Sparebanken Sør Arena. Vi skal legge til rette for dette med en egen Coop-billett. På denne måten er det gunstig både for Start og våre egne at vi inngår denne samarbeidsavtalen, sier Kay Arne Rakstang Nedrejord.

Han minner også om at Start og Coop begge er medlemsvirksomheter. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i ett av 87 samvirkelag i Norge. Coop har i dag snart 1,7 millioner medlemmer, og på Sørlandet hele 80 000. Start har ikke fullt så mange...

- Fin match

I Start betyr den nye samarbeidsavtalen at enda en betydelig aktør skriver langsiktig avtale med klubben.

- Å få en så stor aktør på plass er strålende. De ønsker også å engasjere seg for å bidra til å fylle arenaen. Derfor er dette en veldig fin match, sier kommersiell leder i Start, Eivind Haddeland.

- Vi må jo legge til rette for at folk har noe artig å gjøre også de dagene de ikke handler hos COOP, humrer Nedrejord.

Annonse fra Obos-ligaen: