- Nå kan vi feire med kake

Både Henrik Robstad og Eirik Wichne har bursdag i dag! Med tre poeng på Sotra hadde guttene lov til å feire litt på flyplassen!

- En perfekt bursdag. Det er deilig å vinne sånn! Nå blir det kake og brus på Flesland.

Det sier Henrik Robstad, som fyller 28 år i dag! Bursdag har også vår andre back, Eirik Wichne, som fyller 22 år. Etter kampen var de to glade sørlendingene naturligvis i strålende humør.

- Det ble en krigeseier etterhvert. Vi er gode i første omgang, og så må vi krige det hjem i andre omgang. Det blir noen kamper som dette i år, og de er vi nødt til å klare. Det at vi klarer å rydde unna mot slutten er veldig gledelig, sier Robstad, som opplevde mye vær i løpet av kampen.

- Det var sol, regn, hagl, vind, ja vi var vel innom alle fire årstidene! Men banen var spillbar, og vi bestemte oss for ikke å forandre noe fra sist kamp. Vi skulle dominere kampen og spille ball, sier Robstad.

robstad og wichne
Bursdagsguttene kunne feire på Flesland etter kampen.

- Kunne scoret

- Det kunne ikke bli så mye bedre bursdag enn det her. Og ekstra gøy er det at Henrik også har bursdag, sier Wichne, som også har måtte sende gratulasjoner til sine tre brødre født på samme dag.

Wichne synes det er godt å se at laget rodde i land seieren i en type kamp vi ofte har slitt i tidligere.

- Jeg synes vi var bra i første omgang, da slipper vi dem til veldig lite. Vi dominerer også spillemessig. I andre omgang blir det mer duellspill og kriging. Men vi ror det inn, de skaper veldig lite sjanser. Det er slike kamper vi ofte slapp inn et mål i på slutten i fjor, sier Wichne, som var farlig frempå flere ganger i kampen. 

Var du gira på å markere bursdagen med et mål?

- Jeg skulle nok scoret, jeg kom jo til flere gode sjanser. Dessverre fikk jeg alle med venstrefoten, det var litt synd. Men jeg skulle nok gjort det bedre likevel, sier han. 

Kanskje dukker det opp nye sjanser på torsdag...

- Nå blir det skikkelig fest 16. mai. Vi gleder oss allerede, sier bursdagsguttene!

 

Annonse fra Eliteserien: