Nå kan Jonas spille med like sko igjen...

Overtroiske Jonas Deumeland har spilt med to ulike sko på beina den siste måneden. Tapet mot Kongsvinger gjør at han kan bytte igjen.

Annonse:

- Det startet fordi jeg hadde vondt i hælen, derfor brukte jeg en annen type sko på den ene foten. Men siden vi vant måtte jeg fortsette med det. Jeg er ganske overtroisk. Nå som vi tapte må jeg endre det. Så nå blir det rød og rød, eller en annen farge. Jeg kommer til å endre drakt også, sier Deumeland, som altså erkjenner at han er ganske så overtroisk når det kommer til slike ting.

Se Jonas snakke om Kongsvinger-kampen og sin overtro her (artikkelen fortsetter under videoen).


Tapet mot Kongsvinger kom etter fem grufulle minutter i andre omgang der Deumeland måtte se tre baller fyke inn i nettet bak ham.

- Det er kanskje de verste fem minuttene i karrieren min, å slippe inn tre mål på fem minutter er en katastrofe. Men vi kom tilbake og reduserte to ganger, og hadde muligheten til å slå tilbake, men så ble det 4-2 i stedet, sier vår tyske sisteskanse.

Sammen med resten av laget fikk han god tid til å fordøye tapet på den lange bussturen hjem til Kristiansand.

- Vi må bare riste det av oss. Vi må fokusere på neste kamp, den er viktig. Den må vi vinne. Og jeg er trygg på at det skal bra, det har sett bra ut på trening, også i dag, og vi må bare fortsette å jobbe videre med det vi har gjort så er jeg sikker på det går bra, sier Deumeland, som mener Start var det førende laget i store deler av kampen.

- Jeg synes at vi hadde ok kontroll i kampen, foruten de fem minuttene, da vi mistet det fullstendig. Vi skapte for lite på siste tredjedel, men hadde mye ball. Blir vi litt bedre der så vinner vi slike kamper. Vi må bli bedre i begge boksene, sier Jonas.

Lørdag 15.30 spilles siste hjemmekamp før sommerpausen.

Kjøp billett Start - Notodden her.

Annonse fra Obos-ligaen: