Nå blir det reggae på Damion

Damion Lowe var Starts bestemann i 1-0-seieren mot Sarpsborg 08. Nå reiser han over Atlanteren.

- Takk til JBL og Strømmes! Denne er fin å ha med seg på turen til Jamaica, så kan jeg spille litt musikk og kose meg, sier en sedvanlig blid Damion Lowe.

Han snakker om det synlige beviset på at han ble stemt frem som Starts beste spiller i sist hjemmekamp, mot Sarpsborg. Premien er en JBL bluetoothhøytaler levert av Strømmes. 

- Det er dette som motiverer meg til å gi mitt aller beste på banen, sier han og smiler.

Torsdag morgen reiste han til Karibien, der hans Jamaica skal spille mot den ferske fotballnasjonen Bonaire i Nations League på søndag.

- Det blir fint å komme hjem en tur, og kjenne litt varme igjen. Så vi spiller en kamp mot Bonaire i CONCACAF Nations League, som er viktig for oss for å kvalifisere oss til Gold Cup, sier Damion, som også håper å treffe sønnen sin Damion Jr. i løpet av oppholdet på andre siden av dammen.

Selve kampen spilles i Curaçao, en øy som ligger like utenfor Venezuela, og snaue to timer med fly unna Jamaica.

Det blir et kort opphold i varmen etter en tøff, men god, start på høsten med Start. Siden starten av september har det blitt fire seiere, en uavgjort og ett tap fra Damion og lagkameratene.

- Det har vært en hektisk periode, men vi har prestert bra, og heldigvis tatt bra med poeng. Men det er mye hard jobb igjen, så det er bare å stå på videre, sier Lowe.

Midtstopperen er tilbake i Kristiansand neste uke, klar til nye viktige kamper for Start.

Neste oppgave venter i Tromsø, og i et helt annet klima...

Shala og Tobias også borte

Herolind Shala og Tobias Christensen er også opptatt med landslagsoppdrag den neste uken. Shala og Kosovo møter Malta og Færøyene i sin Nations League-gruppe, mens Christensen er med G18-landslaget i første kvalifiseringsrunde mot EM neste sommer.

Det ble tap 1-2 i første kampen mot Slovakia onsdag, der Mikael Ugland (på lån i Fløy) forøvrig scoret Norges mål. Nå venter Albania og Ukraina i de neste kampen for Christensen, Ugland og resten av det norske G18-landslaget.

Annonse fra Obos-ligaen: