- Nå blir det Kvikk Lunsj i påska

Bli med inn i garderoben etter årets første hjemmeseier.

- Nå blir påskeferie, Kvikk Lunsj og appelsinjuice og alt sammen. Deilig! 

Henrik Robstad og de andre guttene var både lettet og glade etter å ha innkassert årets første hjemmeseier på Palmesøndag. Det tok tid før det første målet kom, men da kom det likegodt to mål i løpet av to minutter.

- Det tok litt tid før vi klarte å bryte dem ned, men vi klarte å slite dem ut til slutt og da kom sjansene på løpende bånd, sier Robstad.

Like før Sigurdarson satte inn 1-0 reddet Jonas Deumeland straffespark fra Raufoss, et straffespark spillerne ikke skjønte noe særlig iav ute på banen.

- Det blir litt kaos akkurat rundt straffesituasjonen. Vi skjønner ikke hva som skjer, det tenner oss nok litt mer. Det ga oss energi. Og da kom målene fort, og det var viktig, sier Robstad.

Se jubelen og intervjuer med Robstad og Aron Sigurdarson i garderoben her.


Aron Sigurdarson noterte seg for sitt andre mål for sesongen, og islendingen var i strålende humør i garderoben etterpå. Selve kampen beskriver han som en "sliteseier".

- De forsvarte seg dypt og kompakt. Vi var tålmodige, klarte å holde på ballen bra til tider. Det var godt å få seieren.

- Og så må vi kanskje sende en ekstra takk til Jonas som reddet straffe like før du scoret 1-0-målet?

- Han er den klart beste keeperen i serien, så vi kan takke ham for seieren. Han reddet straffesparket og rett etterpå så scoret vi, sier Sigurdarson.

Annonse fra Obos-ligaen: