Møter Viking i Eliteserie-pausen

Star tar i mot Viking til treningskamp 24. mars. Frem til da skal det trenes hardt.

Lørdag 24.mars blir det treningskamp mot Viking på Sparebanken Sør Arena. Kampen starter kl. 15.00.

Dette blir den eneste kampen Start får før Sandefjord kommer til seriekamp 2. april (2. påskedag). Det fordi kampen mot Stabæk, som skulle vært spilt førstkommende søndag, ble utsatt til 24. april pga snø på Nadderud.

Start-trener Mark Dempsey sier at han så gjerne skulle hatt en kamp til om det hadde vært mulig å få til.

- Vi har prøvd flere muligheter, men det passer ikke for noen klubber. Vi har spurt både Arendal og Fløy av lokale lag, og vi har henvendt oss til Haugesund som imidlertid har avtalt kamp med Molde. Så tenkte vi på en intern kamp, heller ikke det lot seg gjøre fordi Start 2 er opptatt med kamp. En annen mulighet var å få fremskyndet kampen mot Viking med en uke, også det var umulig, sier Dempsey.

- Så hva planene blir planene fremover?

- Det blir harde treninger. Vi skal bygge videre på det vi viste mot Tromsø, det var en fin seriestart for oss. Men vi skal ikke la oss rive for mye med av en flott kamp. Når vi kommer til slutten av april og har lagt bak oss flere serierunder så får vi et klarere bilde av hvor Start står i forhold til konkurrentene, sier Dempsey, som kan melde om god stemning i Start-troppen.

- Stemningen er fin den, og jeg kan fortelle at Daniel (Aase) er i god fremgang fra sin skade og vi venter på å få Damion (Lowe) tilbake i trening. Så ting ser bra ut, selv om vi altså ønsket oss en treningskamp til, sier Dempsey.

Gikk du glipp av fotballfesten på søndag?

Ikke gjør det igjen.

Kjøp sesongkort i dag!

Annonse fra Eliteserien: