Møter gamleklubben

Klar melding fra Herolind Shala foran møtet med gamleklubben Odd mandag kveld: - Vi vil ha tre poeng!

Annonse:

- Vi var nære på mot Godset på søndag, men nå må vi vinne, sier den tidligere Odd-spilleren foran møtet med sin gamle lagkamerater.

Det er faktisk fem år siden sist Start tok tre poeng mot Odd, og den gang spilte Shala for Odd.

- Det blir en spesiell kamp for deg?

- Ja, det blir som å spille mot sin egen bror, smiler Shala som var tre og en halv sesong i laget fra Skien, før han dro til utlandet. Han forteller om et godt forhold til alle i Odd, både spillere og trenere.

- Jeg har mest kontakt med Elbasan Rashani, svarer Shala, som vi prater med mens han tøyer ut etter torsdagstreningen. Han løp bokstavelig talt til krampa tok ham mot Strømsgodset, så derfor har han tatt det litt rolig de siste dagene.

- Men det er ingen fare for kampen mot Odd. Den er jeg klar for, sier han med overbevisning.

strømsgodset borte 2018 NTB scanpix2
Herolind Shala gratulerer Kevin Kabran med 0-1-scoringen mot Strømsgodset.Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Han forteller at formen hans blir bedre og bedre etterhvert som han får kamper i beina.

- Jeg manglet kamptrening da jeg kom til Start. Sesongen i Danmark sluttet i mai og siden spilte jeg ikke kamper. Mot Ranheim fikk jeg 90 minutter, så ble det 70 minutter mot Strømsgodset innen jeg måtte gå av med en liten skade. Jeg blir bedre etterhvert som jeg får spille mer, sier han. Han mener nivået i norsk og dansk fotball er rimelig likt.

- Hvordan ser du på resten av sesongen?

- Det er opp til oss selv å vise hva at vi duger, og begynne å klatre på tabellen. Vi trenger trepoengere og da må vi begynne med det mot Odd, sier Shala, som roser måten han er blitt tatt i mot på i Start, av både spillere og trenere.

- Her føler jeg meg velkommen, svarer midtbanespilleren som kunne ha scoret søndag, men var iskald og dyttet ballen videre til Kevin Kabran som kunne score i nærmest åpent mål.

Kampen mot Odd spilles mandag kl. 19.00 på Sparebanken Sør Arena. Billetter kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: