Møtebonanza på B2B-samling

45 bedrifter gjennomførte 20 møter hver i løpet av forrige ukes «speeddating» på B2B-samlingen i Start-nettverket.

Annonse:

Alle foto: XR Visuell kommunikasjon

- Det ble en hektisk og veldig fin dag. Det virket som det var et etterlengtet arrangement for våre partnere og de stilte godt forberedt og opptatt av å få mest ut av hvert møte, forteller markedssjef Arne Simonsen.

Året 2020 har som kjent ikke vært helt som normalt, noe som blant annet har gått ut over mulighetene for å samle våre samarbeidspartnere til store samlinger.

Jeg fikk en døråpner inn i alle bedriftene jeg møtte. Også ved eksisterende kunder ser jeg mulighet for mersalg etter de samtaler vi gjorde under B2B.

— Jan Olaf Sørensen - Securitas

Fredagens B2B-samling handlet først og fremst om å skape muligheter for bedriftene i Start-nettverket, og den mulighetene benyttet de seg av!

70 personer fra 45 bedrifter gjennomførte rundt 20 møter hver, noe som tilsier flere hundre møter totalt i løpet av dagen. 

b2b samling 2020 foto xr 13 lars og arne
Arne og Lars utgjør salgs-og markedsavdelingen i Start. Fredag loset de bedriftene i Start-nettverket gjennom hundrevis av møter på Caledonien hotell.

- Vi ønsker å ha det beste partnernettverket på Sørlandet, og vi er er opptatt av å skape møteplasser der våre medlemmer kan gjøre kryssbutikk. Vi hadde en fantastisk dag og resultatene var veldig positive. De aller fleste av de som var tilstede fikk økt aktivitet og nye avtaler gjennom dagen, sier Lars Andersen, salgssjef i Start.

- Folk var så ivrige at vi måtte kutte den ene planlagte pausen fordi de heller ville gjennomføre flere møter!

Jeg har vært med som sponsor i flere klubber helt fra 2003, blant annet i Vålerenga i flere år. Dette er noe av det beste jeg har vært med på. Ser frem mot nye samlinger sammen med dere.

— Kjell Rune Pedersen - DHL
Andersen forteller at dette er en type samling de ønsker å utvikle videre.

- Vi har en klar ambisjon om å være det foretrukne nettverket på Sørlandet. Såvidt meg bekjent er det ingen som har gjennomført en større B2B-speeddatingsamlingen på Sørlandet i år, sier Andersen.

I tillegg til en oppdatering fra klubben ved daglig leder Christopher MacConnacher holdt også vår utstyrsleverandør Macron en presentasjon. Radisson Blue Caledonien leverte som vanlig meget bra, både bevertning og arrangement innenfor gode, trygge rammer der smittevern stod høyt i fokus.

Her er noen bilder fra dagen.

Vi ser frem til neste samling og håper vi da også har anledning til å markere alle inngåtte avtaler med håndtrykk og bamseklemmer!

Ønsker du å bli en del av Start-nettverket?

 

Annonse fra Obos-ligaen: