«Molde-eksperten» har tro på seier

Andreas Hollingen er uaktuell på grunn av skade. Men her gir vår «Molde-ekspert» sine tanker før søndagens kamp i Molde.

Annonse:

Hollingen har vært skadet i lengre tid, og nå har han fått en smell i lysken. Selv om han ikke kan bidra selv, er han optimistisk før Start-gjengen reiser til hans egen hjemby denne helga.

- Molde har litt press på seg. De hadde en svak prestasjon mot Ranheim, men jeg så forrige hjemmekamp mot Strømsgodset og da var de veldig bra. Det er litt opp og ned, men jeg tror det er muligheter for oss. Jeg har trua på at vi kan vinne, sier Andreas Hollingen i vår fredagsLIVE. 

Se sendingen nederst i saken.

Blir hjemme i Kristiansand

Fredag trente han alternativt og fulgte siste del av lagkompisene sin økt fra sidelinjen- Søndagens kamp får han med seg fra TV-skjermen i Kristiansand.

- Jeg skulle gjerne blitt med, men jeg har litt vondt i foten så jeg får være hjemme og slappe av i sola.

Familie i skvisen

Dermed mister han møtet med familie og venner, og Hollingen avslører at familien ikke bare synes det er enkelt når Molde møter Start.

- Familien er litt i skvisen. Jeg snakket med min mor i går og hun var faktisk usikker på om hun ville på kamp. Det er litt blandede følelser.

Og hvilke spillere mener Molde-eksperten Start bør være spesielt oppmerksomme på?

-  Håland og Eirik Hæstad har vært bra, advarer Hollingen.

Annonse fra Obos-ligaen: