Markerte samarbeid med kamp

Vennskapskamp mellom kommunen og Starts gatelag.

For å markere signeringen av samarbeidsavtalen mellom IK Start Gatelag og Kristiansand kommune (Fritidsetaten Øst og Ungdomstjenesten) ble det onsdag spilt vennskapskamp mellom de to partene.

Kampen ble en høytidelig seanse med innmarsj, spillerpresentasjon, speakertjeneste og med selveste Terje «FIFA» Haugland som dommer. Selv om dette var en treningskamp lå det mye prestisje i potten og gleden var stor blant spillerne på gatelaget etter at 2-1 seieren var et faktum. Målene ble for øvrig scoret av Dawood og Knut, det første var utvilsomt en kandidat til årets mål! Tony Søllevik i kommunens mål kunne bare se ballen suse forbi seg og opp i lengste kryss!

Se noen bilder fra kampen her. Artikkelen fortsetter under bildeserien.

- For oss et dette en veldig gledelig avtale. Start er gode på fysisk utvikling av spillerne våre, mens Tor og Ørjan er fantastiske ressurser som samtalepartnere og støttespillere på mer personlig plan. De har også god oversikt over de kommunale mulighetene som ligger i vårt gatelagsprogram og vil være sentrale i rekruttering av nye spillere til laget vårt. Vårt arbeid med å få våre gatelagsspillere opp og frem blir vesentlig styrket gjennom denne avtalen, sier Olav Lindebø, leder i Start Life Support.

Tirsdag 4. og onsdag 5. desember spiller gatelaget nasjonal turnering i Tønsberg og alle i- og rundt Start ønsker dem all mulig hell og lykke!

 

Annonse fra Eliteserien: