- Mange som har meldt seg på

Joey Hardarson om hva som venter mot KFUM, spissduellen og skadesituasjonen.

Joey Hardarson har tatt over som midlertidig hovedtrener og neste utfordring er KFUM Oslo på søndag. Kampen spilles på Ekeberg, så selv om det er en stund siden Start og KFUM møttes i seriesammenheng så har nok mange av Start-spillerne gode minner fra Ekeberg fra Norway Cup.

Joey Hardarson tar med seg en revansjesugen spillergruppe til Oslo, etter at det ble tap 0-1 i serieåpningen mot Aalesund.

Men islendingen er ikke i tvil om at det blir en utfordrende kamp mot det nyopprykkede Oslo-laget.

- Det blir en tøff kamp, de var uheldige som ikke fikk med seg poeng mot Sandefjord borte i første kamp, sier han.

- Det er et lag med en veldig innprentet spillestil. De ønsker å spille ballbesittende fotball, og har mange flinke, tekniske spillere. Det er en motstander vi absolutt må ta på alvor, men det blir artig å møte dem, sier Hardarson, som ikke har gjort noen radikale endringer på treningsfeltet denne uken.

- Nei, vi har ikke gjort så mye annerledes, men noen små justeringer blir det alltid, sier han og smiler.

 

Adeleke langtidsskadet

Når det gjelder spillertroppen så må han fortsatt klare seg uten Joackim Jørgensen, Jesper Daland og Espen Børufsen. I tillegg er Adeleke ute i flere måneder etter bruddet i ankelen han pådro seg i serieåpningen.

Han ble operert etter kampen og er nå ute av sykehuset, men han må belage seg på at det tart rundt fire måneder før han er tilbake på banen igjen.

- Det var veldig synd det som skjedde med Adeleke, han blir dessverre lenge ute. Joackim og Jesper er kanskje tilbake i løpet av et par uker.

 

Spissduell

Dermed er det Kristjan Floki Finnbogason eller Mathias Bringaker som vil bekle rollen som spydspiss fremover, og de har begge vist på trening at de gjerne vil ha den plassen.

- Det kjemper om plassen ja, og det er veldig positivt med en slik konkurranse. Begge to har prestert veldig godt gjennom uka, så det er hard konkurranse om den posisjonen. Det gjelder også flere posisjoner. Det er hard konkurranse om en del plasser, og det er positivt. Det er flere som har meldt seg på den siste tiden, så det har vært en positiv treningsuke på mange måter, sier Hardarson.

På KFUM finner vi en tidligere Start-spiller, nemlig Jørgen Hammer som spilte i klubben høsten 2015.

Tidligere Jerv-spiller Tobias Collett, samt tidligere Vålerenga-kaptein Daniel Fredheim Holm er andre kjente navn i KFUM-troppen.

Kampen starter kl. 15.00 på søndag.

Billetter til kampen kjøper du her.

Kampen sendes også på Eurosport Norge.

 

 

Annonse fra Eliteserien: