- Må glemme denne kampen

Erlend Segberg og Jonas Deumeland er tydelige på at Ranheim-kampen må glemmes så fort som mulig. Nå er det kampen mot Stabæk som gjelder. Foto: NTB scanpix

Det startet bra, men endte i skuffelse i Trondheim. Ranheim vant 2-0 over Start og fortsetter sin eventyrsesong. For Start-spillerne er fokuset nå på neste ukes kamp mot Stabæk, den siste kampen før sommerpausen.

- Nå venter en kjempeviktig kamp før pausen, så vi må bare legge denne kampen bak oss så fort som mulig, sier Erlend Segberg.

Lysluggen fikk fornyet tillit som midtbaneanker og leverte som vanlig flere fine pasninger. Han oppsummerer kampen på følgende måte: 

- Det var forholdsvis jevnt, jeg synes vi tar kontroll i første omgang. Men etter at de får det dødballmålet avslutter vi omgangen veldig opp og ned. Vi er bra i starten av andre omgang, og skaper et par gode sjanser. Men etter at de fikk 2-0 har vi ikke noe mer å komme med, sier Segberg.

- Hadde vi utliknet til 1-1 da kunne kampen selvsagt blitt helt annerledes.

Jonas Deumeland er enig med lagkamerat Segberg.

- Vi startet bra de første 15-20 minuttene. Da synes jeg vi kontrollerte kampen, men på en eller annen måte så mistet vi initiativet. Vi datt litt for langt tilbake, og slapp dem inn i kampen. Da tok de mer over, og kom etterhvert til flere sjanser, sier Deumeland.

I stedet for at Start kom tilbake var det Ranheim som var nære 3-0 da de fikk tildelt det som så ut som et noe billig straffespark.

- Jeg så på ballen, så jeg så ikke situasjonen så godt, men jeg ble overrasket da det ble straffe. Det er alltid bra for en keeper å redde straffer, men det hadde vært gøyere om det var på 0-0 eller 1-0 til oss. Nå ble det null poeng, og det er alt som betyr noe, sier Deumeland, som ikke legger skjul på at neste helgs kamp mot Stabæk nå blir veldig viktig.

- Vi glemme denne kampen så fort som mulig, nå handler alt om Stabæk. Alle kan lese tabellen, så alle skjønner at den kampen blir veldig viktig! Både for oss og dem. Det er en kamp vi må vinne, sier tyskeren.

Annonse fra Eliteserien: