LOS støtter eSport-laget

LOS er med som en av støttespillerne til Start eSport-lag.

Annonse:

-  eSport er nytt for mange, også for oss i LOS. Men vi ser at den store interessen rundt eSerien - både fra mediene og ikke minst et stort og ungt publikum - også gjør dette interessant for LOS. Vi tror på Starts ambisjoner og ønsker om å bygge et godt eSport-miljø her på Sørlandet, sier Tone Tversland Skogdalen, markeds- og kommunikasjonssjef i LOS.

- Summen av dette, sammen med en god dose nysgjerrighet, gjør at vi gleder oss til å følge Start i eSerien 2019.

Arne Simonsen, kommersiell leder i Start, synes det er tøft at en lojal partner som LOS velger å utvide sitt engasjement i Start ved å støtte opp om nysatsingen på eSport.

- Satsingen på eSport har vært et spennende supplement til fotballen i Start. Det er en sport i enorm vekst og den engasjerer en målgruppe som ikke er så lette å nå ut til gjennom tradisjonelle kanaler. Derfor er det er en spennende mulighet for våre partnere, sier Simonsen.

- Det er veldig gledelig at LOS også vil være med å støtte opp om eSport-satsingen i klubben, og vi ser frem til å utvikle det videre sammen med LOS og de andre partnerne som har blitt med, sier Simonsen.

Start startet sitt eSport-lag i vår, og deltok i den første utgaven av eSerien. Georg Sautoglu og Kasper Horness representerte Start i FIFA19-turneringen på Playstation 4. Guttene gikk videre fra gruppespillet, men måtte gi tapt mot Brann i kvartfinalen.

Nå ser de frem mot neste sesong av eSerien, som spilles etter lanseringen av FIFA20 i høst.

Under ser du litt av hva som skjedde i årets sesong.


 

Annonse fra Obos-ligaen: