LOS & Entelios forlenger med Start

LOS & Entelios har signerer ny treårsavtale med Start, og blir blant klubbens største samarbeidspartnere i årene fremover.

Annonse:

På bildet: Fra venstre Arne Simonsen, kommersiell leder i Start, Atle Knudsen, administrerende direktør i Entelios Norden, og Margit Unander, administrerende direktør i LOS AS.

LOS & Entelios har vært samarbeidspartner med Start siden 2001, og er blant sponsorene som har vært engasjert i Start lengst. 

− For oss er det viktig å vise støtte og langsiktighet - kanskje spesielt i en periode der Start har hatt sine utfordringer. Vi ønsker det beste for klubben, og ønsker å bidra til at Sørlandet beholder Start som en solid aktør i toppfotballen, sier Margit Unander, administrerende direktør i LOS AS.

- Vi er med i opp- og nedturer og tenker der er ekstra viktig å støtte opp om klubben i litt tøffere tider, og vi ønsker å være med på det som forhåpentligvis blir en opptur nå fremover, sier Unander.

- Utrolig oppmuntrende

− For oss i Start er dette utrolig oppmuntrende at LOS & Entelios ønsker å fortsette samarbeidet. At en solid aktør som LOS & Entelios velger å signere en ny avtale, gir en signaleffekt som er til stor nytte for oss i vårt markedsarbeid fremover. Vi skal vise oss tilliten verdig å sørge for at de får mye igjen for samarbeidet med oss, sier kommersiell leder i Start, Arne Simonsen.

Han forteller at klubben, til tross for at det endte med nedrykk, ligger bra an markedsmessig. Målbevisst arbeid med å signere langsiktige avtaler, samt å øke antall bedrifter og engasjementet i partnerprogrammet, har gitt resultater som gjør klubben mindre sårbare.

- Det er ekstremt viktig for oss å ha med oss samarbeidspartnerne også nå som vi har rykket ned. Vi har rigget kommersiell avdeling for vekst, og vi ligger godt an. Vi er veldig godt fornøyd med hvordan situasjonen er akkurat nå. Men vi er helt avhengig av å ha med oss partnerne for å kunne satse videre, sier Simonsen.

Vil legge til rette

Den nye avtalen med Start gjør LOS & Entelios til en av klubbens premium partnere. Det innebærer blant annet at logoen fortsatt vil pryde Start-drakta. I tillegg vil selskapet være svært synlig på Sparebanken Sør Arena, og kunne bruke spillere eller ledere i markedsoppdrag eller andre arrangementer.

− Samarbeidsavtalen hjelper oss å underbygge målet om å være en stor aktør regionalt og nasjonalt. På samme måte ønsker vi å være med å legge til rette for at Start kan kjempe seg tilbake i Eliteserien igjen, sier Margit Unander.

Entelios inn i samarbeidet

Agder Energis nysatsing, Entelios, vil også være en del av den samarbeidsavtalen med Start. Etter skille mellom privatmarked og bedriftsmarked i LOS, er det nå Entelios som vil være det nye markedsselskapet for bedriftsmarkedet.

− LOS Energy har vært den største leverandøren av fornybar energi til bedriftsmarkedet i Norge. Nå skal Entelios videreføre det gode samarbeidet med bedrifter både på Agder og ellers i Norge. Derfor er det naturlig at Entelios også er en del av den nye samarbeidsavtalen som inngås med Start, sier Atle Knudsen, administrerende direktør i Entelios Norden.

Avtalen ble offentliggjort under dagens livesending på Facebook, der vi også satte igang kåringen av "Årets Start-mål". Blant premiene du kan vinne for å stemme er 1 måned gratis strøm fra LOS. Gi din stemme i kommentarfeltet på Facebook, under livesendingen.

Sendingen ser du her.

Annonse fra Obos-ligaen: