Lagbygging viktigst i Spania

Det blir ingen kamp, men masse trening og sosialt samvær, under treningsleiren i Spania.

Annonse:

- Dette blir en ren treningsleir med hovedvekt på teambuilding, forteller Start-trener Mark Dempsey.

- Vi har en rekke nye spillere som vi skal sørge for blir kjent med hverandre, og blir til en sterk enhet. Det blir tid til samtaler med hver enkelt spiller og vi skal sørge for at våre unge nye spillere, spesielt afrikanerne, vil kjenne seg inkludert i gruppen.

- Ellers skal vi jobbe med formasjoner og det taktiske, men først og fremst vektlegger vi å skape en sterk spillergruppe. Vi har mange nye og lovende spillere med oss sydover, dessuten kan jeg fortelle at vi har invitert en ung amerikansk angriper med engelsk pass som jeg har fått tips om fra mine forbindelser i England, sier Dempsey.

Anthony Wright er 20 år og har sist spilt for Nottingham Forest. Han ønsker vi å bli nærmere kjent med, sier Start-treneren.

Neste Spania-tur, i vinterferien, blir en kampleir med oppgjør mot Bodø/Glimt og Aalesund.

Men allerede neste lørdag skal Start reise til Haugesund for å møte klubben Dempsey trente i 2015-2016. Da får de muligheten til å revansjere seg etter 1-2 tapet mot Fløy.

- Jeg legger ikke så mye vekt på resultatet i den kampen, for det var mye bra også. Men jeg likte ikke at motstanderen var villig til å løpe mer enn oss. Og jeg likte slett ikke at vi tok avspark og at ballen lå i vårt mål 34 sekunder senere. Jeg skal aldri si aldri, men dette vil jeg ikke se mer. Har vi avspark så skal ballen spilles fremover, understreker en alltid engasjert Start-trener.

Annonse fra Obos-ligaen: