ring Start-Sandnes 16 la manga

- La Manga betyr mye

Espen Børufsen er helt tydelig på at La Manga-oppholdene betyr mye både for trening og lagbygging (arkivbilde).

Annonse:

Venstreflanken ser derfor fram til avreisen til Spania onsdag og en uke på sydligere breddegrader.

 - Sånn på stående fot er jeg usikker på om det er 10 eller 11 ganger jeg har vært der. Nå ryktes det at kontrakten går ut og at det kanskje blir et annet sted neste år og derfor siste gang på La Manga, sier Børufsen.

>> KJØP SESONGKORT HER

>> SJEKK HVA SOM VENTER SPILLERNE PÅ LA MANGA

Terping

Etter knallhard trening over en lang periode ser Espen og de andre frem til flotte forhold i Spania

- Hva er viktigst med oppholdet?

- At vi får trent mye og terpet på detaljer som vi også holder på med på treningene i Sørlandshallen og på Sparebanken Sør Arena. Dessuten spiller vi ett par kamper som gir oss en pekepinn hvor vi står i forhold til andre lag. I tillegg kommer samvær og lagbygging av årets tropp med flere nye spillere. Tett på hverandre gir det god anledning til å bli enda mer sammensveiset.

Laget er i rute

Etter tre treningskamper (to seiere og en uavgjort), mener Børufsen at laget er i rute.

- Jeg synes vi stadig blir bedre på det vi trener på og tar nye skritt. 4-0 seieren over Mjøndalen på bortebane var knallsterk og en bekreftelse på at vi er på rett vei.

- Din egen form?

- Den er fin, bortsett fra en lett forkjølelse i de siste ukene. Nå gleder jeg til fortsettelsen. Vi har fremdeles noen uker til seriestart og til ytterligere finpuss av detaljer, det skal bli fint å komme i gang for alvor. Jeg er optimistisk på vegne av Start, jeg gleder meg til trening og kamper på gode gressbaner den kommende uken, sier Espen Børufsen.

Annonse fra Obos-ligaen: